Printesa Charlotte a implinit 4 ani! Ducesa de Cambridge a facut publice noi fotografii | Demamici.ro

Pasiunea Ducesei de Cambridge pentru fotografie este bine cunosuta. Cu toate ca este fotograf amator, Kate (in varsta de 37 de ani) a reusit sa-i impresioneze pe internauti cu fotografiile pe care i le-a facut Printesei Charlotte la Palatul Kensington.

Pe 2 mai 2015, la ora 08:34 am, o fetita de 3700 de grame venea pe lume la spitalul St Mary. Pentru a marca cea de-a 4-a aniversare a Printesei, Kate Middleton a facut publice 3 fotografii pe care chiar ea i le-a facut luna trecuta la palatul Kensington si Anmer Hall.

„La multi ani Printesei Charlotte pentru a 4-a aniversare. Ducele si Ducesa de Cambridge au bucuria de a impartasi 3 noi fotografii cu Printesa Charlotte. Fotografiile au fost realizate de catre ducesa in aprilie la Palatul Kensington si pe domeniul lor din Norfolk”, se arata in mesajul oficial transmis de Palatul Kensington.

Ducesei ii place sa-si imbrace fetita in albastru, drept dovada fiind numeroasele fotografii ale micutei pe care le-a facut publice de-a lungul timpului. Intr-o rochie albastra, cu motive florale, tenisi de aceeasi culoare si parul prins la spate cu o panglica indigo, Charlotte a afisat un zambet natural care i-a cucerit pe admiratorii familiei regale.

Micuta este obisnuita cu obiectivul aparatului de fotografiat, iar mama sa nu rateaza nicio ocazie pentru a-i surprinde trasaturile frumoase.

Celelalte fotografii au fost facute la Anmer Hall in ziua in care Charlotte si fratele sau, Printul George (5 ani), au participat la un eveniment in Norfolk. In timp ce Printul George are o atitudine mai retinuta, micuta Printesa este plina de energie si ii place sa alerge si sa se catare pe garduri.

Apropiatii familiei o descriu pe Charlotte ca fiind sclipitoare atat in inteligenta, cat si ca personalitate. Micuta, la doar 4 ani, este sigura pe sine. „Nu este deloc o fetita rusinoasa”, a declarat un apropiat al Casei Regale, potrivit Daily Mail.

Printesa Charlotte este cel de-al doilea copil al Printului William si al lui Kate Middleton, ocupand locul al 4-lea in linia de succesiune la tronul britanic. Printul William si Kate Middleton s-au casatorit in 2011 si au 3 copii: Printul George, Printesa Charlotte si Printul Louis care a implinit un an pe 23 aprilie.

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o zi

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni