Nicole Cherry e însărcinată: „O inimioară care bate în tandem cu inima mea!” | Demamici.ro

Nicole Cherry e însărcinată: „O inimioară care bate în tandem cu inima mea!” Nicole Cherry urmează să devină mămică. Anunțul oficial a fost făcut printr-o postare emoționantă, pe contul de Instagram al artistei. O fotografie în care burtica de gravidă se vede bine conturată din profil, un joc de umbre și mâinile celor doi părinți care cuprind viața care s-a născut din dragostea lor. Imaginea a fost însoțită și de un mesaj plin de emoție:

„Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea.

Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută.

Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati🤍”

Nicole Cherry e însărcinată: „O inimioară care bate în tandem cu inima mea!”

Nicole Cherry așteaptă primul copil. Frumoasa artistă a făcut marele anunț în această seară 08.06.2021, pe contul său de Instagram. Aprecierile au început să curgă cu zecile de mii, iar mesajele de felicitare s-au adunat într-un număr foarte mare într-un timp record.

Theo Rose: „Doamneeee!🙈♥️♥️ Felicitaaari! Sa fiti sanatosi toti 3🙏🏽🙏🏽🙏🏽”
Mario Fresh: „Pffffiiiiiiuuuuu❤️ cele mai mari felicitari!😘😘😘”
Diana Bart: „Cat de frumos! Sa trăiți aceeași fericire 100 de ani împreună! ♥️🕊🙏🏼”

„E cea mai mare realizare a mea și cred că cea mai frumoasă melodie. A crescut un bebeluș. E în burta mea,” a spus Nicole Cherry într-un story.

Vestea cea mare a venit la scurt timp după ce în presă au început să apară speculații conform cărora Nicole ar încerca să-și ascundă burtica de gravidă în ținute din ce în ce mai largi. Iată că zvonurile s-au adeverit. Și pentru că o astfel de veste merită sărbătorită așa cum se cuvine, Nicole Cherry și iubitul său Florin au organizat o petrecere cu apropiații.

Nicole Cherry (22 de ani) și Florin Popa împlinesc în această vară 3 ani de relație. Cei doi s-au mutat împreună din 2019 când aveau un an de relație. Încă de pe atunci, artista știa că Florin este sufletul său pereche și simțea că împreună își vor întemeia o familie.

„Ne-am acomodat foarte repede unul cu altul, nu pot să zic că au fost așa, conflicte, nu am avut și sper să ne ținem departe de ele. E foarte natural și se simte de parcă am fi de foarte mult timp împreună. Eu cred că da, că este sufletul meu pereche, dar îmi place să fiu rezervată când vine vorba de lucruri personale…îmi place să țin mai mult pentru mine”, povestea Nicole Cherry pentru VIVA în urmă cu doi ani.

Mai mult decât atât, Nicole a declarat dintotdeauna că își dorește să fie o mamă tânără și iată că destinul a fost de partea ei.

„Florin este mai matur, învăț foarte multe lucruri de la el. Îmi doresc să mă căsătoresc cu el. Momentan nu m-am gândit la un copil, dar dacă va fi să fie, eu nu zic nu. Îmi doresc să fiu mamă tânără!”, a declarat Nicole Cherry „La Măruță” în urmă cu ceva timp.

Vezi si: Roxana Vancea, însărcinată cu primul copil: „Sunt 70% șanse să nasc un băiat” | Demamici.ro

Vezi si: Lili Sandu, maternitatea fără filtre. Așa arată în realitate viața de mamă cu copil mic | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

5 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

6 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

7 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

7 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână