Un tată din Galați și-ar fi agresat bebelușul, însă le-a spus anchetatorilor că l-ar fi strivit în somn, din greșeală. Punctul de vedere al autorităților | Demamici.ro

Un tată din Galați și-ar fi agresat bebelușul, însă le-a spus anchetatorilor că l-ar fi strivit în somn, din greșeală. Punctul de vedere al autorităților. Un bebeluș din Galați ar fi fost strivit în somn de tată și a ajuns cu leziuni grave la spital.

Incidentul s-a petrecut în urmă cu o lună, atunci când medicii de la Spitalul de Copii din Galați s-au ocupat de starea delicată a unui bebeluș cu leziuni craniene severe, cauzate de un „accident petrecut în somn”, conform declarațiilor făcute de părinte.

Tatăl copilului, un bărbat din comuna gălățeană Ghidigeni, le-a declarat medicilor și anchetatorilor că l-ar fi strivit pe bebeluș în somn din greșeală, însă oamenii legii au decis să deschidă un dosar penal de tentativă de omor.

Bebelușul a fost transferat ulterior la Spitalul de Copii din București, din cauza stării sale de sănătate extrem de delicate.

În urma cercetărilor și după finalizarea expertizei medicilor legiști, anchetatorii au considerat că varianta bărbatului nu reflectă ceea ce s-a întâmplat în realitate.

„Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pe o perioadă de 24 de ore, începând cu data de 06.06.2021, a unui inculpat, pentru comiterea, în formă agravată, a tentativei la infracţiunea de omor, (…)

Din materialul probator administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale, s-a reţinut că, în perioada 07.05-09.05.2021, inculpatul a aplicat lovituri cu mijloace contondente unui membru de familie, minor, şi a cauzat un traumatism cranio-cerebral grav, cu hemoragie cerebrală – intraventriculară, interemisferic, hematom subdural bilateral, fracturi craniene biparietale şi dehiscenţă suturi coronală şi lambdoidă, leziuni care au pus în primejdie viaţa acestuia”, au anunțat reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați.

Micuțul se află și acum internat la Spitalul Grigore Alexandrescu din București, fiind în continuare în stare gravă.

Vezi si: O mamă din Maramureș și-a omorât copiii în bătaie. Fetița avea 4 luni, iar băiețelul nici 2 ani | Demamici.ro

Vezi si: Bataia nu se uita. Efectele dureroase pe care violenta le are asupra dezvoltarii copilului | Demamici.ro

Share

Articole recente

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

1 minut

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

2 zile

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 săptămâni

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 săptămâni

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

2 săptămâni