Nepoata Reginei Elisabeta a născut singură, pe podeaua din baie. Bebelușul regal s-a grăbit să vină pe lume | Demamici.ro

Nepoata Reginei Elisabeta a născut singură, pe podeaua din baie. Bebelușul regal s-a grăbit să vină pe lume. Nepoata Reginei Elisabeta a devenit mamă pentru a treia oară, însă a născut în premieră chiar în incinta casei sale, pe podeaua din baie.

Zara Tindall, fiica Prințesei Anne și nepoata Reginei Elisabeta a II-a a năcut săptămâna aceasta în condiții neașteptate. Deși nu se afla la prima experiență a nașterii, se pare că bebelușul lor s-a grăbit să vină pe lume.

Zara Tindal nu a mai reușit să ajungă la timp la spital, așa că a născut pe podeaua din baie, după cum a dezvăluit chiar soțul ei, fostul jucător de rugby Mike Tindall. Micuțul a venit pe lume la data de 21 martie, fiind primul băiețel al cuplului.

Vestea că nepoata reginei Elisabeta a născut chiar în baia locuinței sale a făcut înconjurul presei și a luat prin surprindere pe toată lumea.

Nepoata Reginei Elisabeta a născut singură, pe podeaua din baie. Bebelușul regal s-a grăbit să vină pe lume

„Ziua de duminică a devenit mai frumoasă pentru că băiețelul a venit pe lume chiar în casa mea. Incredibil, la șase seara. Încă nu avem un nume, mereu ne-a fost greu să facem o astfel de alegere înainte de naștere. Este un bebeluș mare, a cântărit 3,742 kilograme. A venit pe lume foarte rapid, nici măcar nu am mai ajuns la spital. S-a născut pe podeaua din baie.

Am alergat și am luat o saltea din sala de gimnastică și am pus-o pe podea. Cel mai frumos lucru după nașterea acasă a fost că soția l-a putut ține imediat în brațe, apoi am coborât cu el în sufrageria noastră. Mi-am spus că acum am și un băiat, gata, ne oprim cu copiii”, a povestit Mike, soțul ei.

Inițial, Zara Tindall a născut asistată doar de o prietenă. Abia apoi au sosit și două moașe.

„Din fericire, prietena lui Zara, Dolly, a fost mai importantă decât mine. A fost prezentă la nașterile tuturor celor trei copii. Era acolo și a realizat că nu am fi ajuns la timp la spital. Moașa care ar fi trebuit să ne fie alături la spital nu stătea departe, așa că a condus până la noi acasă. A doua moașă a ajuns fix când ieșea capul bebelușului”, a mai mărturisit Mike Tindall.

Micuțul a primit numele de Lusa Philip Tindall. Zara și soțul ei mai au două fiice, Mia Grace (6) și Lena Elizabeth (2).

Vezi si: Meghan Markle și Prințul Harry au dezvăluit sexul celui de-al doilea bebeluș: „Ce putem cere mai mult?” | Demamici.ro

Vezi si: Meghan Markle a pierdut a doua sarcină: „Am simțit o crampă puternică și am căzut la podea” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

5 ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

4 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni