Larisa Udilă, lecție de stil și sex-appeal chiar și în timpul sarcinii: „Îmi place corpul meu mai mult ca oricând” VIDEO | Demamici.ro

Larisa Udilă, lecție de stil și sex-appeal chiar și în timpul sarcinii: „Îmi place corpul meu mai mult ca oricând”. Larisa Udilă, fostă concurentă la „Bravo, ai stil!”, se bucură din plin de noua perioada pe care o trăiește.

Viața de graviduță s-a dovedit a fi una plină de magie pentru frumoasa brunetă. O perioadă din care a încercat să se bucure de fiecare moment unic și schimbările care au venit la pachet.

Atentă de fiecare dată cu fiecare apariție a sa, tânăra viitoare mămică pasionată de modă și stil nu s-a arătat deloc îngrijorată de faptul că nu a mai încăput în hainele preferate din garderobă, odată cu evoluția sarcinii.

Mai mult, ea a omagiat fiecare transformare a corpului său și le-a încurajat și pe alte femei să se simtă frumoase, atrăgătoare și, de ce nu, sexy, chiar și în perioada sarcinii.

Lecție de stil și sex-appeal chiar și în timpul sarcinii: „Îmi place corpul meu mai mult ca oricând”

Larisa Udilă a organizat o serie de ședințe foto prin care și-a etalat cu mândrie burtica de gravidă, dar și noile forme ale trupului său.

„Îmi place corpul meu mai mult ca oricând. Este cea mai minunată perioadă pe care am trăit-o până acum. Sunt multe graviduțe care intră în depresie în momentul în care capătă alte forme. Însă îmbrățișez aceste noi forme și încerc să îmi fac tot felul de amintiri în această perioadă. Noi încercăm să creăm multe amintiri cu mine din această perioadă pentru că este ceva unic, dumnezeiesc”, a declarat Larisa Udilă la Teo Show.

Larisa Udilă s-a confruntat și cu momente dificile în sarcină: „Bebelușul prezenta un risc de a dezvolta Sindromul Down”

Însărcinată în aproape 5 luni, Larisa Udilă trăiește perioada sarcinii cu zâmbetul pe buze, însă lucrurile nu au fost mereu ușoare.

Mai întâi, au fost stările de rău, asociate cu episoade puternice de greață și vomă, ca mai apoi, medicii să fie cu un posibil diagnostic înfricoșător pentru bebelușul ei.

„Când am mers la un control și am aflat că ar putea avea risc de sindromul Down bebelușul am plâns foarte tare. Am sunat-o pe mama și nu m-am putut controla, i-am închis că plângeam în hohote. Am făcut mai multe teste. Au fost 6 zile de coșmar până când am primit rezultatele. Am apelat la un test din America și am aflat că este totul perfect. Am tras pe dreapta când am aflat și am început amândoi să plângem.

Mi-am făcut griji când am început să mă mai îngraș puțin. Soacra mea îmi spunea să nu îmi mai fac gânduri din acestea, să nu mă mai plâng, că nu știu ce atrag de la viață. Și așa a fost, după morfologie. Am avut foarte multă susținere, mama, soacra mea. Iubitul meu ar face orice pentru mine, nu mă supără niciodată cu nimic. Bebelușul este băiețel, va fi Leu, se va naște în luna august din acest an”, a mai povestit Larisa Udilă.

Vezi si: Ce mare a crescut David! În urmă cu zece ani, Andra și Cătălin Măruță deveneau pentru prima dată părinți | Demamici.ro

Vezi si: Gina Pistol, primele impresii din viața de mămică: „Jos pălăria în fața tuturor mamelor!” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână