Nasterea a enervat-o la culme! Fetita se incrunta dupa ce a fost scoasa din burta mamei | Demamici.ro

Nasterea a enervat-o la culme! Fetita se incrunta dupa ce a fost scoasa din burta mamei. Isabela Pereira de Jesus a venit pe lume pe 13 februarie, intr-un spital din Brazilia. Parintii, entuziasmati sa-si cunoasca micuta, au angajat un fotograf profesionist pentru a surprinde momentele unice ale nasterii.

Isabela Pereira de Jesus s-a nascut prin cezariana, in dupa-amiaza zilei de 13 februarie, in Rio de Janeiro.

Imediat dupa nastere, doctorii incearca sa-i faca pe bebelusi sa planga pentru a se asigura ca respira si ca totul este in regula cu plamanii. Isabela a devenit virala la doar cateva minute dupa nastere datorita expresiei faciale care nu are cum sa nu-ti smulga un zambet.

Nasterea a enervat-o la culme! Fetita se incrunta dupa ce a fost scoasa din burta mamei

Vizibil deranjata, micuta se incrunta la doctorul care a scos-o din „casuta” in care a stat 9 luni. Fotograful Rodrigo Kunstmann a surprins imaginile unice.

„A deschis ochii larg, insa nu voia sa planga. Doctorii spuneau: hai, Isa, plangi! Micuta s-a incruntat si abia dupa ce i-a fost taiat cordonul ombilical a inceput sa planga”, a declarat fotograful, potrivit Daily Mail.

„Nasterea este un moment unic care merita fotografiat/ inregistrat”. Rodrigo Kunstmann a publicat imaginile pe pagina sa de Facebook. Mamica, emotionata a declarat: „Bebelusul meu e atat de curajos! A devenit un meme deja. Si acum isi incrunta fruntea cand ii schimb scutecul sau cand ii e foame. Isabela trebuia sa se nasca pe 20, dar si-a ales singura ziua, dovedindu-si inca o data personalitatea puternica.”

Vezi si: O intrare de Superman! Fotografia cu bebelusul supererou a fost facuta la cateva secunde dupa nastere si a devenit celebra | Demamici.ro

Fotografia cu bebelusul supererou a fost facuta la cateva secunde dupa nastere si a devenit celebra

Bree Jessica din Tara Galilor l-a nascut pe Harry prin cezariana. Mamicile tin minte o viata primele secunde de viata ale bebelusilor, insa in cazul acestei familii, venirea pe lume a baietelului lor a devenit celebra.

Micutul a pozat in supererou din primele momente in care a parasit uterul mamei si a respirat aerul din mediul extrauterin. Harry se poate lauda cu prima fotografie o viata intreaga intrucat a venit pe lume ca Superman. Cu pumnul strans si intins si cu o expresie a fetei cu totul speciala, baietelul a impresionat milioane de oameni din mediul virtual.

Vezi intreaga poveste a bebelusului „superman” AICI

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

5 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

6 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână