Meghan Markle a născut al doilea copil. Ducesa de Sussex și prințul Harry, din nou părinți. Ce nume va purta fetița | Demamici.ro

Meghan Markle a născut al doilea copil. Fetița va purta numele Prințesei Diana și al Reginei. Meghan Markle a născut o fetiță. Ducesa de Sussex a adus pe lume cel de-al doilea copil al ei și al Prințului Harry.

Momente de fericire pentru cuplul regal. Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan Markle, au anunţat duminică, „cu imensă bucurie”, naşterea celui de-al doilea copil al lor.

Fetița a cântărit 3,5 kilograme, iar din primele informații, tăticul Harry a participat și el la naștere.

„Atât mama, cât și copilul sunt sănătoși și vor ajunge acasă. Ducele şi ducesa vă mulţumesc pentru urările voastre pline de căldură şi rugăciunile voastre în acest moment special pentru ei ca familie”, se arată într-o declarație oficială a purtătorului de cuvânt.

Fetița va purta numele regretatei sale bunici, Prințesa Diana

Meghan Markle și Prințul Harry au ales un nume cu totul special pentru fetița lor. În memoria Prințesei Diana, Harry și Meghan au decis să își numească micuța Lilibet „Lili” Diana.
Lilibet este un omagiu adus și Reginei Elisabeta a II-a, fiind numele de alint de când era doar o copilă, iar tatăl ei se afla pe atunci la conducerea țării.

Lili este al 11-lea strănepot al reginei, după fratele ei mai mare, Archie, și copiii prințului William: George, Charlotte și Louis.

Fetița este, de asemenea, al cincilea nepot al prințului Charles. Fratele ei mai mare, Archie are doi ani.

Vezi si: Meghan Markle și Prințul Harry au dezvăluit sexul celui de-al doilea bebeluș: „Ce putem cere mai mult?” | Demamici.ro

Vezi si: Meghan Markle a pierdut a doua sarcină: „Am simțit o crampă puternică și am căzut la podea” | Demamici.ro

Înainte de a-și aduce pe lume fetița, Meghan Markel a pierdut o sarcină

Meghan Markle: „Am simțit o crampă puternică și am căzut la podea”. Meghan Markle a vorbit pentru prima dată despre drama cu care s-a confruntat în urmă cu doar câteva luni.

Într-un articol publicat în New York Times, intitulat „Pierderile pe care le împărtășim”, ducesa de Sussex și-a deschis sufletul în fața lumii întregi și a vorbit despre sarcina pierdută în luna iulie.

„Era o dimineață de iulie care a început banal, ca oricare zi: pregătește micul-dejun. Hrănește câinii. Ia vitaminele. Găsește șoseta aia pierdută. Ridică creionul rebel care s-a rostogolit pe sub masă. Leagă părul într-o coadă înainte de a-mi lua fiul din pătuț.

Dar după ce i-am schimbat scutecul am simțit o crampă puternică. Am căzut la podea, cu el în brațe, îngânând un cântec de leagăn ca să ne țină pe amândoi liniștiți, un cântec vesel, în contrast cu senzația mea că ceva nu e în regulă.

Am știut, în momentul în care îmi strângeam în brațe primul născut, că tocmai îl pierdeam pe al doilea”, mai spunea ea în editorial.

Share

Articole recente

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

31 de minute

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

5 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

6 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

7 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

7 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână