Alina Laufer, prima apariție cu gemenii la TV. Fiica cea mare, Karina, ajutorul ei de nădejde VIDEO | Demamici.ro

Alina Laufer, prima apariție cu gemenii la TV. Fiica cea mare, Karina, ajutorul ei de nădejde. Soția lui Ilan Laufer a venit la „Teo Show”, însoțită de gemenii Nathaniel și Davina, dar și de fetița ei mai mare, Karina, în vârstă de 13 ani.

Maternitatea este noua provocare din viața Alinei Laufer, iar viața cu gemeni este cu atât mai plină de surprize. Totuși, vedeta a decis să nu apeleze la ajutorul unei bone, iar cea care o ajută este fiica cea mare, din căsnicia cu fostul soț, Jorge.

„Ne descurcăm onorabil până acum fără bonă. Eu sunt genul de mamă care nu ar putea să-și lase copiii cu altcineva. Mi-e greu și cu bunicii să-i las. Eu stau mereu cu ei, Ilan mă ajută la băiță, am fost cu cortul, cu rulota, am stat cu ei la țară.

Am împrumutat o rulotă, simțeam nevoie să mergem în natură. Ne-am dus pe malul râului și am stat acolo. Nu vrei să îți imaginezi cum suntem noi când mergem cu trei copii, cu câinele după noi (…) Nathaniel e mai plângăcios, dar am noroc că noaptea nu plâng. Noaptea se trezesc acum doar în jurul orei 3:00 – 4:00, îi alăptez, apoi iar la somn. Karina știe deja cum să stea cu ei, am lăsat-o și singură cu bebelușii la 13 ani. I-am găsit cu ea adormiți, îi băgase la somn. Era și menajera noastră acasă, dar Karina a rămas în principiu cu ei”, a spus mămica Alina.

Viața de mămică cu gemeni îi ocupă acum tot timpul și nimic nu mai are prioritate  în afară de micuții ei. Chiar și așa, Alina Laufer a mărturisit că nu ar da la schimb pentru nimic această experiență.

„O mai las pe Karina cu ei atunci când trebuie să fug repede să mă spăl pe cap. În zilele astea este un lux pentru mine să pot face asta, părul nici nu pot să îl mai țin desprins, dar toată experiența nu aș da-o pentru nimic în lume. Acești copii sunt un dar de la Dumnezeu și fiecare clipă alături de ei mă împlinește”, a mai spus ea.

Vezi si: Alina Laufer, ipostază emoționantă în parc cu gemenii. Mămica a explicat de ce nu își botează copiii | Demamici.ro

Vezi si: Alina Laufer a născut gemenii prematur la 29 de săptămâni: „Mă rog la Dumnezeu să îi aibă în pază!” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

13 ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni