Andreea Mantea, 6 ani alături de David: „La mulți ani, puiul meu mult dorit!” | Demamici.ro

Andreea Mantea, 6 ani alături de David: „La mulți ani, puiul meu mult dorit!” Au trecut 6 ani de când Andreea Mantea a devenit mamă, iar de atunci, viața vedetei s-a schimbat cu desăvârșire.

Au fost momente magice, dar și momente grele, însă Andreea Mantea a fost recunoscătoare în fiecare zi pentru minunea care i-a împlinit viața – băiețelul ei, David.

Pe 27 mai, David a împlinit vârsta de 6 anișori, ocazie cu care mămica Andreea Mantea i-a pregătit o petrecere cu multe baloane colorate și surprize.

„6 anișori! Nu aș fi crezut niciodată că acești ani vor trece atât de repede…
La mulți ani, puiul meu mult dorit! 🙏🏻🤗❤️”, a transmis Andreea Mantea pe rețelele de socializare.

Pentru aniversarea lui David, atât el, cât și mama lui, au petrecut asortați, în ținute albe, la petrecerea de grădină organizată în cinstea lui. Micuțul a avut un tort superb, cu etaj, decorat așa cum orice băiețel și-ar dori.

„A fost o zi foarte grea și emoționantă pentru mine. Vreau să vă mulțumesc pentru toate mesajele, din tot sufletul meu! 🙏🏻🤗❤️ Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi și tuturor celor care încă sunt! Cu toții sunteți minunați! 🥰🥰”, a mai transmis Andreea Mantea la finalul petrecerii.

Andreea Mantea și David au o relație extrem de apropiată, iar vedeta nu a stat dezlipită de el nici măcar atunci când a fost nevoită să se stabilească în Turcia o perioadă, pentru filmările la emisiunea pe care o prezenta la Kanal D.

David i-a fost alături vedetei în permanență, iar statutul de mamă singură nu a speriat-o deloc pe frumoasa vedetă. Micuțul David, un băiețel foarte isteț, a legat o relație apropiată și cu tatăl său, luptătorul Cristi Mitrea, cu care își petrece timpul ori de câte ori are ocazia.

Vezi si: Cum l-a convins Andreea Mantea pe David sa renunte la suzeta! Chiar el a aruncat-o la gunoi VIDEO| Demamici.ro

Vezi si: Suzeta, avantaje si dezavantaje! Cum aleg suzeta potrivita pentru bebelusul meu | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

6 zile

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni