O mamă din Maramureș și-a omorât copiii în bătaie. Fetița avea 4 luni, iar băiețelul nici 2 ani | Demamici.ro

O mamă din Maramureș și-a omorât copiii în bătaie. Fetița avea 4 luni, iar băiețelul nici 2 ani. Tragedie fără margini în satul Rușor, Maramureș unde o mamă și-a bătut cei doi copii până i-a lăsat fără suflare. Bebelușul avea între 3 și 4 luni, iar băiețelul 1 an și 9 luni. Vă avertizăm că detaliile vă pot afecta emoțional.

Oroarea s-a produs miercuri dimineață, 02.06.2021, când femeia era singură acasă cu cei doi copii. Se pare că soțul era plecat la muncă când femeia l-a sunat și i-a spus că i-a lovit pe cei mici. Când bărbatul a ajuns acasă, nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea celor mici. Bebelușul încă respira, iar medicii care au sosit de urgență la fața locului au încercat resuscitarea. Din nefericire, echipajul medical a fost nevoit să declara decesul. Se pare că în ultima perioadă femeia acuza dureri foarte puternice de cap.

„Dimineaţa când am plecat de acasă am vorbit cu ea şi toate au fost bine, şi pe la 10 jumătate m-a sunat că a dat cu copiii de pământ. Am venit acasă şi fetiţa sufla, băiatul era galben tot şi pe fetiţă am resuscitat-o.(…) A fost la medic şi i-a dat medicamente de durere de cap”, a declarat tatăl copiilor pentru știrileprotv.ro.

Bunica copiilor: „Am vorbit dimineaţa şi toate au fost bine. Am vorbit cu piticul la telefon. Şi eu mă tem că era în ceva depresie că tot zicea că o doare capul.”

Apropiații nu-și pot explica izbucnirea femeii. Familia plănuia s-o boteze pe cea mică peste câteva zile. În urma morților violente a celor doi copii, mama a fost dusă la audieri de unde va fi transportată la spitalul din Sighet unde i se va efectua o expertiză psihiatrică pentru a vedea dacă a avut sau nu discernământ în momentul săvârșirii faptelor.

„În urma deplasării la faţa locului a poliţiştilor din cadrul Secţiei 7 Suciu de Sus, s-a constatat faptul că doi copii minori, în vârstă de un an şi nouă luni, respectiv în vârstă de 4 luni, în ciuda manevrelor specifice de resuscitare efectuate de personalul medical, au decedat”, se arată în comunicatul IPJ Maramureş.

În acest caz s-a deschis o anchetă și se fac cercetări pentru comiterea infracțiunii de omor calificat.

Reportajul VIDEO aici!

Vezi si: Bataia nu se uita. Efectele dureroase pe care violenta le are asupra dezvoltarii copilului | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o zi

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni