Adela Popescu și Cristina Cioran, „întrecere” între burtici: „8 și 6 luni, Adela și Kiki” | Demamici.ro

Adela Popescu și Cristina Cioran, „întrecere” între burtici: „8 și 6 luni, Adela și Kiki”. Adela Popescu și Cristina Cioran sunt două dintre viitoarele mămici din showbiz ale acestui an. Cele două actrițe și-au dat întâlnire în platoul emisiunii „Vorbește Lumea”, prezentată până de curând chiar de Adela Popescu, ocazie cu care au discutat amândouă despre ceea ce înseamnă experiența sarcinii pentru ele.

Adela Popescu (34) se afla deja în luna a opta a celei de-a treia sarcină, în timp ce Cristina Cioran se bucură la vârsta de 43 de ani de prima ei sarcină. Mămica Adela Popescu a avut cu siguranță multe sfaturi de împărtășit pentru actrița Cristina Cioran, care se pregătește să devină mamă în luna septembrie.

„8 si 6 luni! Adela și Kiki”, este descrierea postată de Cristina Cioran în dreptul fotografiei.

Adela Popescu și Cristina Cioran, „întrecere” între burtici: „8 și 6 luni, Adela și Kiki”

Imaginea a adunat multe aprecieri, dar și mesaje de felicitări pentru viitoarele mămici.

Emoțiile sunt, cu siguranță, ceva mai mari pentru actrița în vârstă de 43 de ani, care trăiește cu intensitate și bucurie pentru prima dată fiecare emoție pe care sarcina o oferă unei femei.

Cristina Cioran a mai mărturisit că se confruntă cu varice și vânătăi pe corp care au apărut odată cu sarcina, însă le acceptă și pe acestea cu multă bucurie.

„Ready for you! (n.r. Sunt pregătită pentru tine!) ❤️ EMA ❤️
Vânătăile fac parte din program”, a mai scris Cristina Cioran în dreptul unei imagini.

Tot din „program” au mai făcut parte în cazul Cristinei și anumite pofte bizare, printre care și cea cu oțetul balsamic.

„Sarcina e foarte ok, dar seara am niște grețuri. Eu am și rău de mișcare, dar dacă stau o oră- două întinsă îmi trece. Am avut doar o poftă, aceea cu oțetul balsamic. Sunt însărcinată în două luni jumate. Bine că s-a întâmplat. Eu mă vedeam mamă de doi-trei copii, acum măcar unul să fie. O să nasc la 44 de ani, o vârstă frumoasă. Am indicații de naștere prin cezariană, dar acolo jos vreau să fie totul la fel după operație”, mărturisea ea într-un interviu.

Adela Popescu, de partea cealaltă, plănuiește să nască și a treia oară tot natural.

Este de trei ori mamă de băieți, iar la primele două nașteri vedeta a ales să nască natural.
Nici la cea de-a treia sarcină vedeta nu vrea să schimbe regula și nu intenționează să recurgă la cezariană, dacă situația o permite.

„Sper să nasc natural și a treia oară. Pe 13-16 iulie este termenul. Am descoperit beneficiile nașterii naturale. Cu Alexandru am avut travaliu de 10 ore, la Andrei am născut pe viu, nu au mai avut timp să-mi facă epidurala, am stat 5 ore în travaliu atunci”, a mai spus ea.

Vezi si: Cristina Cioran a ales numele pentru fetița ei. Actrița, însărcinată cu primul copil la 43 de ani | Demamici.ro

Vezi si: Cristina Cioran, însărcinată la 43 de ani: „Sunt foarte emoționată și foarte fericită!” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

4 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni