Mămici și tătici celebri

Maya, fetița lui Connect-R, a împlinit 8 ani. Ce petrecere frumoasă i-a organizat alături de Misha, fosta soție | Demamici.ro

Micuța Maya a fost răsfățata zilei alături de prietenele ei, în ziua în care a împlinit 8 anișori. Celebrul cuplu și-a dorit ca fiica lor să înceapă anul cu amintiri frumoase, așa că au organizat un eveniment festiv, de la care nu au lipsit persoanele dragi, tortul, baloanele, face painting-ul și, nu în ultimul rând, voia bună!

Maya are și cont de Instagram, admnistrat, cel mai probabil, de mama fetei, ca un spațiu care să marcheze amintiri din momentele cheie.

„Astăzi am făcut 8 ani! Mulțumesc tuturor pentru prezență și pentru mesajele frumoase ♥️”, este mesajul transmis de ziua fetiței, alături de mai multe fotografii.

În ciuda faptului că au ales să se separe, Misha și Connect-R au în continuare o relație apropiată, de dragul fetiței lor. Fosta soție a lui Connect-R s-a fotografiat alături de el și micuța Maya și a transmis și ea o urare publică cu emoție:

„La mulți ani , Mayu meu ! 🎂@maya.mihalache. Copilul meu bun! Te iubim mult de tot!!! Să ai o viață plină de fericire!”

Doinița Oancea și Majda Aboulumosha au fost vedetele care i-au făcut Mayei urări pe pagina de Instagram a Mishei.

Maya, fetița lui Connect-R, a împlinit 8 ani. Connect-R, un tătic responsabil cu fetița lui: „Mi-a spus o vorbă care m-a pus pe gânduri foarte tare”

Chiar dacă muncește din greu pentru ca fetiței lui să nu-i lipsească nimic, artistul s-a văzut nevoit să impună niște limite, astfel încât Maya să înțeleagă valoarea banului.

Într-o zi, fetița lui l-a surprins cu una dintre afirmațiile făcute:

„Mi-a spus o vorbă care m-a pus pe gânduri foarte tare. Nu știu de unde a auzit-o, cum a făcut… Mi-a zis: mai vreau o păpușă. Și zic săptămâna trecută ți-am luat una. Și-mi zice: păi ce, ești Connect-R și-i zic: dacă sunt Connect-R, ce? Păi ești un tătic cu bani. Atunci m-a pus în gardă puțin.”

Cântărețul a apelat, astfel, la recompense pentru a-și responsabiliza fetița.

„Am început să funcționăm cu recompense, adică: face la pian mai mult decât i-a dat doamna profesoară, primește ceva, își strânge în cameră, primește ceva, adică încercăm să o responsabilizăm”, a mai explicat Connect-R.

Fetița lui Connect-R a fost la un pas de moarte. A ajuns să fie intubată la un an

La doar un anișor de viață, Maya a fost la un pas de moarte. Micuța a fost intubată și a ajuns să respire cu ajutorul aparatelor. Acela a fost momentul în care artistul a intrat într-o depresie gravă pe care a tratat-o cu ajutorul specialiștilor.

„S-a îmbolnvit de la un vaccin, când a făcut vaccinul de 1 an, pe fondul unei otite, i-a scăzut imunitatea aproape de 0, era intubată, ne-a nenorocit, și atunci practic a început momentul meu de depresie”, a declarat Connect-R într-un interviu, potrivit revistei VIVA.

„Până atunci nu puteai, nu aveai cum să mă clintești și a venit copila asta Maya să-mi arate în ce iluzie trăiam eu, că asta înseamnă iluzie. Acolo au năpădit toate fricile, m-a terminat, am fost la psihologi, n-am reușit mare lucru”, a mai adăugat artistul.

Vezi si: Pavel Bartoș, mesaj pentru fiica lui în ziua în care a devenit majoră: „Eva, draga lui tati, zboară , îndrăznește, visează, iubește!” | Demamici.ro

Vezi si: Mihai Petre și Elwira, o familie construită în pași de dans. Cele două fetițe, Catinca și Ariana, seamănă leit cu mama lor | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o zi

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni