Marisa Paloma a născut o fetiță: „învingem și frica de necunoscut” | Demamici.ro

Marisa Paloma a născut o fetiță: „învingem și frica de necunoscut”. Marisa Paloma a născut o fetiță. Câștigătoarea de la „Bravo, ai stil!” a adus pe lume primul ei copil. La doar câteva ore după internarea în clinica privată, Marisa a dat vestea cea mult așteptată. Mai mult decât atât, a făcut publică și prima fotografie cu bebelușul într-un story postat pe Instagram. Proaspăta mămică își ține fetița la piept. „Welcome baby girl! (n.r. Bine ai venit, fetița mea!”) este mesajul care însoțește prima imagine din maternitate.

Emoțiile au început încă de la primele ore ale zilei de 4 decembrie, atunci când frumoasa graviduță își pregătea toate cele necesare pentru sosirea la maternitate.

Bruneta a fost încercată de multe emoții în ziua în care urma să-și aducă pe lume fetița. Deși nerăbdătoare să își țină bebelușul în brațe, Marisa a mărturisit că a simțit și teamă, neștiind la ce să se aștepte.

„Astăzi învingem și frica de necunoscut… 😭😭😭”, a scris Marisa Paloma pe contul ei de Instagram, unde a publicat și o fotografie din salonul maternității, înainte de naștere.

Marisa Paloma, alarmă falsă de naștere: „Am avut cele mai puternice contracții de până acum”

În urmă cu doar o săptămână, Marisa Paloma se afla din nou la spital, după ce a crezut că a intrat în travaliu și e pregătită să nască. Stările au luat-o prin surprindere și a crezut pentru o bună perioadă de timp că nu va mai ajunge la spital și va naște acasă.

„Am avut cele mai puternice contracții de până acum. Nici să plâng n-am putut, că abia puteam să respir. Jos pălăria în fața tuturor mamelor care au trecut prin contracții și mai puternice. Pur și simplu am zis că nasc acasă”, a transmis la acel moment.

Totul s-a dovedit a fi atunci o alarmă falsă, iar Marisa Paloma s-a întors acasă, numărând zilele până când avea să-și strângă la piept fetița.

Marisa Paloma a anunțat că va deveni mămică printr-un video  emoționant

La începutul lunii august 2021, Marisa Paloma Brânzaru, câștigătoarea sezonului II „Bravo, ai stil!”, a anunțat că va deveni mămică. Vestea cea mare a ajuns la urmăritorii de pe Instagram prin intermediul unui video emoționant și a unui mesaj pe măsură.

„Am plâns mult. Este pentru prima dată când pățesc asta. Să nu pot să văd un video de câteva minute până la capăt. Este pur și simplu o emoție puternică pe care nu o pot controla. Nu știu ce să vă scriu. Am lacrimi in ochi și cu greu îmi găsesc cuvintele. Am trecut prin atât de multe împreună!!!”

Vezi si: Marisa Paloma a dezvăluit sexul bebelușului și a făcut-o cu mare stil! Petrecere tematică cu ștaif și cu multe vedete | Demamici.ro

Vezi si: Marisa Paloma, câștigătoarea „Bravo, ai stil”, însărcinată în 6 luni | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

15 ore

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

7 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână