Mămici și tătici celebri

Eveline, fetița Andei Adam, a împlinit 6 ani. Petrecere de vis pentru micuța sărbătorită | Demamici.ro

Eveline, fetița Andei Adam, a împlinit 6 ani. Petrecere de vis pentru micuța sărbătorită. Anda Adam este de 6 ani mămică și tot de atunci, micuța Eveline a devenit centrul universului ei. Artista și-a sărbătorit la început de noiembrie fetița și a avut grijă să marcheze momentul într-un mod cât mai special.

De când a devenit mamă, Anda Adam nu a ezitat nicio clipă să-și răsfețe prințesa de fiecare dată când a avut ocazia. „Doar o fată are mama!”, spune o veche vorbă din popor.
Micuța Eveline a împlinit 6 anișori, iar ziua ei de naștere a fost una plină de culori. Fetița a avut parte de o zi plină de distracție și culoare, iar tortul a fost unul cu adevărat special, ca de poveste, înfățișând personajele preferate din desenele copiilor.

„Ieri a fost ziua de naștere a Evelinei și am revenit cu poze de la distracția noastră! Vă mulțumim pentru urări și gânduri bune!”, a transmis Anda Adam.

Eveline calcă pe urmele mamei sale. Fetița este o mică vedetă pe Tik Tok

Pasiunea pentru artistic și lumina reflectoarelor pare că a fost moștenită de la mama ei. Fetița Andei Adam are doar 6 ani, însă se poate lăuda cu mulți urmăritori pe rețelele de socializare, în special pe Tik Tok.

„Cântă toată ziua şi dansează, dar face şi TikTok-uri, are 5 ani jumătate şi rupe TikTok-ul, are profilul ei şi o mulţime de vizualizări. Acum viaţa nu mai este despre mine, este doar despre ea.

În ultimul timp petrecem foarte puţin timp, pentru că particip la emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D, dar încerc în zilele în care nu am filmări de dimineaţă până seară să petrec mai mult timp cu ea.

Acum stă cu bonă, când nu sunt eu acasă, copilul e la mine după despărţirea de fostul soţ.”, a declarat Anda Adam, într-un interviu acordat celor de la click.ro.

Eveline este unicul copil al Andei Adam, din relația cu fostul soț, Sorin Nicolescu. În prezent, artista trăiește o poveste de iubire alături de logodnicul ei, Yosif Mohaci.

Vezi si: Primele imagini cu fetița lui Nicole Cherry. Ce spune artista despre primele zile acasă, cu „cireșica” ei | Demamici.ro

Vezi si: Irina Fodor, mama unei fetițe superbe. Diana are 10 ani și a moștenit ce-i mai frumos de la părinții ei | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

2 săptămâni