Mămici și tătici celebri

Andreea Ibacka, de 3 ani mămică: „Acum fix 3 ani ne-a ales pe mine și Cabral să-i fim părinți” | Demamici.ro

Andreea Ibacka, de 3 ani mămică: „Acum fix 3 ani ne-a ales pe mine și Cabral să-i fim părinți”. Micuța Namiko, cea care a făcut-o să simtă prima dată emoția maternității, a împlinit sâmbătă vârsta de 3 anișori.

Aniversarea fetiței este una cu atât mai specială anul acesta, cu cât este sărbătorită și alături de cel mai nou membru al familiei, frățiorul ei care a venit pe lume în urmă cu doar două luni.

De ziua lui Namiko, mămica Andreea Ibacka a împărtășit public emoția care a cuprins-o de ziua de naștere a fetiței sale:

„Acum fix 3 ani am făcut cunoștință cu cea mai dulce fetiță. @namikoibacka ne-a ales pe @cabralibacka și pe mine să îi fim părinți. 🙏🏼 Să îi stăm alături la cele mai mari descoperiri, cele mai cool aventuri, cele dintâi năzbâtii.

Iar astăzi deja ne surprinde cu înțelepciunea ei, curajul și curiozitatea, căldura imensă, drăgălășenia la superlativ.
Te iubim până la cer și înapoi! ♥️

„TOOOOȚI!”, așa cum îți place ție să strigi atunci când ne îmbrățișezi, toți ai tăi ne topim după tine.

LA MULȚI ANI! 🎂🥳🎉
Să ai cea mai frumoasă copilărie din lume, iubita mea!”

Andreea Ibacka a născut în octombrie un băiețel: „Este un băiețel super cuminte. Nici nu știu cu cine seamănă”

Andreea Ibacka a devenit mamă pentru a doua oară, în 2021, pe 5 octombrie. Soția lui Cabral a adus pe lume un băiețel, emoțiile fiind mari pentru ambii părinți.

„Am fost efectiv copleșită de foarte multe mesaje și gânduri și emoții cât se poate de pure și de sincere. Pentru asta vă mulțumesc din suflet. Am născut, da. Cabral, eu nu mai sunt grasă. Nu știu despre tine. Lăsând gluma deoparte, marți s-a întâmplat minunea din viața noastră.

Am intrat în travaliu, așa cum așteptam, așa cum nu eram sigură că o să mi se întâmple pentru că prima oară în 41 de săptămâni n-a fost să fie și m-a adus soțul. Am rămas singură la maternitate, așa cum se întâmplă în perioada aceasta. Suntem foarte bine, atât eu, cât și bebe. Suntem mega fericiți. Suntem niște norocoși. De altfel, chiar mâine urmează să ajungem acasă și abia aștept. Sunt atât de nerăbdătoare…

La mine lucrurile decurg mai ușor decât data trecută, recuperarea vreau să spun. E totul în regulă. Bebe este în regulă. Este un băiețel super cuminte. Nici nu știu cu cine seamănă. Mănâncă, doarme, e liniștit. Foarte rar plânge. La naștere a avut 3420 grame și 52 cm, nota 10. În rest nimic ieșit din comun. Am fost zăpăcită de atâta dragoste și emoții și activități alături de bebe, așa că pe parcurs o să vă povestesc mai multe, dar suntem foarte fericiți și foarte recunoscători și foarte noroșoși. Suntem sănătoși amândoi și abia așteptăm să ajungem acasă. V-am pupat!”

Pentru Cabral, care mai are o fetiță dintr-o căsnicie anterioară, vestea că va deveni și tată de băiat l-a copleșit și mai tare.

„Gata. Totul bine. E băiat și e bine. Andreea Ibacka e bine și ea. Eu sunt acasă cu Namiko. Și vă mulțumesc din inima meu pentru toate urările pe care le-ați aruncat către noi azi. Și pe care vi le întorc cu drag.

P.S. E a treia oară. Și tot leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt…”, a fost mesajul prin care Cabral a nunțat pe pagina sa oficială de Facebook că a devenit tată pentru a treia oară.

Tăticul nu a dat niciun detaliu despre numele pe care l-au ales pentru micuț. Toată lumea se așteaptă ca acesta să fie deosebit, așa cum a fost și în cazul celor două fete: Inoke și Namiko.

Vezi si: Namiko, fetița lui Cabral și a Andreei Ibacka, a împlinit 2 ani! „La mulți ani, copilul meu bun!” | Demamici.ro

Vezi si: Cum arată acum Inoke Ibacka, prima fiică a lui Cabral? A împlinit 17 ani și s-a transformat într-o adolescentă superbă | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

4 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni