Marina Cârnaț a născut cel de-al 8-lea copil: „Lângă mine e cel mai scump omuleț, cel mai iubit și așteptat!” | Demamici.ro

Marina Cârnaț a născut cel de-al 8-lea copil: „Lângă mine e cel mai scump omuleț, cel mai iubit și așteptat!” Marina Cârnaț este, oficial, mamă de 8 ori. Pe 11 august 2021, frumoasa moldoveancă de peste Prut și-a adus pe lume cea de-a opta minune, la 37 de ani.

Marina Cârnaț a născut cel de-al 8-lea copil

„Oare e permis să fii atât de fericită? Lângă mine e cel mai scump omuleț, cel mai iubit și așteptat! Totul e perfect…e cald și bine! Mulțumesc neîncetat bunului Dumnezeu! Vă transmitem la fiecare toată dragostea noastră!!! 🥰🙏🏻🤍”, a fost mesajul Marinei Cârnaț.

Marina a făcut publice deja fotografiile cu noul membru al familiei. Infășat într-o păturică cu steluțe, bebelușul doarme în brațele mămicii. Cu toate că trecuseră doar câteva ore de la nașterea naturală, Marina Cârnaț nu părea să aibă vreun disconfort. Nu stătea în pat, ba din contră, radia pur și simplu.

„E permis să fii așa frumoasă după naștere? Să fiți sănătoși cu toții”, i-a transmis cineva pe contul de Instagram.

Cea de-a opta naștere s-a declanșat spontan la 40 de săptămâni

Însărcinată în 40 de săptămâni, Marina Cârnaț se aștepta să nască în orice moment. La scurt timp după ce au apărut primele semne ale nașterii, frumoasa mămică și-a anunțat urmăritorii că este în drum spre maternitate și că urmează, în scurt timp, să-și strângă la piept cel de-al 8-lea copil.

„S-a pornit nașterea spontan și absolut natural. Sunt foarte entuziasmată să întâlnesc noul membru al familiei noastre. Desigur că am și emoții de frică, de mister, și în aceste momente mereu îmi aduc aminte că, prin puterea Lui, eu pot face toate lucrurile.

El știe cum să schimbe slăbiciunea mea. Îmi repet: sunt în mâinile Lui. El mă cunoaște și cunoaște acest copilaș, care încă e în burtică. Eu am fost născută pentru acest timp ca azi.”, a scris Marina Cârnaț cu câteva ore înainte de a deveni mamă din nou.

Mamă pentru a 8-a oară: „Eu am ales această cale. Aceasta e viața mea!”

„El e Teodor, prietenul meu cel mai bun, dragostea mea, jumătatea mea. De fapt e cea mai frumoasă persoană pe care am întâlnit-o în viața mea. Iar toți ei sunt rodul dragostei noastre (n.r. – își prezintă copiii). Și precum îi cunoașteți, sunt mulți și deosebiți, frumoși și buni.

Eu am ales această cale și nu aș schimba nimic. Aceasta e viața mea, oamenii pe care îi iubesc cel mai mult, pentru care trăiesc și cu care râd. Eu nu mă mai prezint. Voi deja mă cunoașteți, dar ceea ce încă nu știți este că mai crește o inimioară în mine. Vă iubesc!”

Marina Cârnaț a ascuns sarcina și a făcut publică vestea cea mare abia după ce a trecut de primul trimestru de sarcină. Riscurile în primele 12-14 săptămâni sunt bine știute, iar Marina a vrut să fie sigură că totul decurge așa cum trebuie înainte de a spune tuturor că așteaptă cea de-a 8-a minune din viața lor.

Vezi si: Marina Cârnaț, top curiozități după cele 7 nașteri. La 37 de ani, se pregătește să nască al optulea copil | Demamici.ro

Vezi si: Marina Cârnaț, mamă pentru a 8-a oară: „Eu am ales această cale. Aceasta e viața mea!” | Demamici.ro

Vezi si: Moldoveanca Marina, mamă cu 7 suflete: „Nu ai nevoie de lux să crești mulți copii!” | Demamici.ro

Vezi si: O mama care a nascut 10 baieti la rand a adus pe lume si o fetita! | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

2 săptămâni