Lavinia Petrea, mamă de 3 ori: „Trei medici diferiți mi-au spus că trebuie să opresc sarcina” | Demamici.ro

Lavinia Petrea, mamă de 3 ori: „Trei medici diferiți mi-au spus că trebuie să opresc sarcina”. Lavinia Petrea este o mamă cu adevărat împlinită. Prezentatoarea TV trăiește în prezent viața la care a visat dintotdeauna: și-a clădit o familie mare, alături de soțul ei și se bucură în fiecare zi de cei trei copilași ai lor.

Lucrurile nu au fost tot timpul ușoare pentru Lavinia Petrea. La cea de-a doua sarcină, vedeta a trecut prin clipe cumplite, după ce medicii i-au pus un diagnostic dureros.
Deși inițial sarcina s-a desfășurat în parametri normali, într-una din zile, un medic i-a spus că bebelușul ei nu mai are activitate cardiacă.

„Mi s-a spus că a doua sarcină s-a oprit din evoluție, deși testul de sarcină ieșise pozitiv, și testele de sânge la fel, iar hormonul acela care indică sarcina era în creștere, nu era dublu, dar crescuse. Trei medici diferiți mi-au spus că trebuie să opresc sarcina. Am stat 10 zile fără să știu ce să fac”, a mărturisit, emoționată, Lavinia Petrea.

Lavinia Petrea, mamă de 3 ori: „Trei medici diferiți mi-au spus că trebuie să opresc sarcina”

Vedeta a vorbit în cadrul unui interviu despre experiența dureroasă pe care a trăit-o în cea de-a doua sarcina, atunci când urma să o aducă pe lume pe fetița ei, Klara.

În acea perioadă, Lavinia Petrea a fost nevoită să apeleze la serviciile altui medic obstetrician pentru consult, deoarece medicul ei nu era disponibil în oraș.
Ulterior, prezentatoarea a mai consultat și alți medici, însă verdictul a fost același: sarcina trebuia oprită.

Klara a fost un „copil-minune”

Au fost 10 zile pline de gânduri, emoții și rugăciune pentru Lavinia Petrea. Jurnalista a preferat să nu ia o decizie până când nu urma să fie consultată și de medicul ei.
În ziua în care urma să primească verdictul final, Lavinia Petrea și-a dat seama că rugile ei au fost ascultate.

„Când am mers din nou la medicul meu, m-a controlat din nou. Mi-a spus că acum se vede ceea ce trebuie. Nici măcar nu puteam să mă bucur, mi se părea incredibil. Mi-a fost greu, dar undeva în sufletul meu am simțit că va fi bine. Într-adevar, copiii sunt minuni”, a mai dezvăluit frumoasa prezentatoare.

Klara, bebelușul minune, s-a născut perfect sănătoasă și are în prezent trei ani și jumătate. Lavinia Petrea mai are un băiețel, Mathias, în vârstă de cinci ani și jumătate, și noua membră a familiei – Karin, născută în august 2018.

Vezi si: Cum arată acum fetița de etnie romă adoptată de Dana Nălbaru și Dragoș Bucur | Demamici.ro

Vezi si: Cum arată acum Noelle Vlasov, fetița numită „cel mai frumos copil din România” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

6 ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

4 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni