Laura Cosoi, în costum de baie, la 5 luni după ce-a devenit mămică a doua oară | Demamici.ro

Laura Cosoi, în costum de baie, la 5 luni după ce-a devenit mămică a doua oară. Laura Cosoi petrece clipe de vis alături de familie, în Maldive. Mămica celebră se bucură de liniște pe plajele cu nisip fin, în timp ce-și privește fetele cum se joacă în paradisul cald.

„În vacanță nu se poartă coafurile sofisticate, rujul, mascara și tușul la ochi sau parfumurile puternice. Lăsăm să ne învăluie mirosul sărat al mării, vântul să ni se joace în păr și soarele să ne lumineaze fețele! Scoicile înlocuiesc perlele de la gât, păsările muzica de acasă, cărțile serialele… Este liniște și uneori, la apus, pare că ai în față o pictură a lui J.M.W Turner”, a scris Laura Cosoi în dreptul uneia dintre fotografiile din vacanță.

Laura Cosoi, în costum de baie, la 5 luni după ce-a devenit mămică a doua oară

Cu toate că Laura Cosoi a devenit mămică în luna august 2020, fiind așadar mai puțin de 6 luni de la cea de-a doua naștere, vedeta arată perfect în costum de baie. Laura a ales să împărtășească mai multe fotografii în care apare într-un costum de baie negru, dintr-o singură piesă. Naturală, actrița a atras ca un magnet laudele și comentariile pozitive.

„La cât de frumoasă și puternica ești, sigur îl faceți și pe al treilea ❤️! Aveți inspirația lângă voi, cică se ia 😅💙!”, i-a scris cineva pe contul de Instagram referindu-se la Adela Popescu și Radu Vâlcan, cuplul care i-a însoțit în această vacanță minunată și care se pregătește pentru al treilea copil.

Laura a mărturisit dintotdeauna că își dorește o familie numeroasă și că nu are de gând să se oprească din a face copii. Având la activ două nașteri naturale, blonda nu este constrânsă să aștepte minimum doi ani înainte de a rămâne din nou însărcinată (așa cum se recomandă în cazul nașterilor prin cezariană).

„Super corp după sarcină 👍 eu am născut la 3 luni după tine și mai am 8 kg de pierdut 😩”. Laura a răspuns la comentariu, încurajand-o pe mămică și mărturisind că nu a depus un efort prea mare pentru a reveni repede la silueta dinainte de naștere. „Nu este o rețetă. Eu la Rita mi-am revenit după 9 luni, acum mult mai repede deși nu m-am străduit deloc! ☺️”.

Cât a fost însărcinată cu Vera, Laura Cosoi a avut mare grijă la alimentație. Așa se face că pe parcursul celor 9 luni de sarcină s-a ales cu număr minim de kilograme recomandat a fi pus în sarcină.

Laura Cosoi a luat numărul minim de kilograme în cea de-a doua sarcină. Variante de meniu sănătos. Laura Cosoi a fost dintotdeauna preocupată de alimentație și de gătitul sănătos, iar în ultimele luni, această preocupare a devenit și mai importantă pentru mămica celebră.

Greutatea în sarcină este un subiect de interes pentru graviduțe care trebuie să aibă grijă să păstreze un echilibru în alimentație pentru a evita eventualele probleme de sănătate. În perioada sarcinii, dieta mamei trebuie să aibă în vedere satisfacerea nevoilor nutritive ale ei și ale copilului.

Este esențial ca mama să mănânce alimente care să îi facă bine bebelușului, cum ar fi cele bogate în cei 5 nutrienți cheie: acid folic, calciu, fier, zinc și fibre.

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o zi

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână