Mămici și tătici celebri

Laura Cosoi este din nou însărcinată și a dat vestea mare de Crăciun: „brațele noastre devin și mai încăpătoare” | Demamici.ro

Laura Cosoi este din nou însărcinată și a dat vestea mare de Crăciun: „brațele noastre devin și mai încăpătoare.” Frumoasa vedetă, mamă a două fete, se pregătește să devină mămică pentru a treia oară.

Actrița și vedeta de televiziune a dat vestea cea mare în ziua de Crăciun, ocazie cu care a primit numeroase felicitări pe rețelele de socializare.

Laura Cosoi a dezvăluit și sexul bebelușului și, spre surpriza tuturor, vedeta va aduce pe lume încă o fetiță!

„Cel mai mult îmi place să fiu cu ei! Mi-am imaginat, alături de Cosmin, o familie mare, unită, cu scaune multe așezate în jurul mesei de Crăciun, cu copiii care să ne colinde, să se alerge în jurul bradului, să mă ajute la făcut prăjituri, o viață în care iubirea să ne acopere!

În acest moment brațele noastre devin și mai încăpătoare, sufletul și mai plin, emoțiile și mai copleșitoare, căci în lumea asta a noastră mai așteptăm o fetiță, o surioară pentru Rita și Vera.

Ce dar minunat este viața, câtă bogăție pot aduce copiii, ce sentiment înălțător de recunoștință ne încearcă ori de câte ori le privim, cât de mare și de bun este Dumnezeu cu noi… ! Mi-am dorit să împărtășesc această bucurie cu voi azi, pentru că sunteți parte din viața mea și mi-ați fost alături de fiecare dată în toate momentele importante. Și pentru asta vă mulțumesc!

Dragi prieteni, vă doresc un Crăciun în pace și lumină, alături de oamenii apropiați sufletului vostru! ❤️❤️❤️”, a transmis Laura Cosoi.

Vestea cea mare a venit însoțită de o fotografie de familie superbă, în care Laura Cosoi apare alături de soțul ei, Cosmin Curticăpean, și cele două fetițe ale lor, Rita și Vera, dar și ecografia cu noul suflețel din viața lor.

Laura Cosoi a anunțat și a doua sarcină, tot în zi de sărbătoare, pe 8 Martie

Laura Cosoi a anuntat ca este din nou insarcinata si ca va aduce pe lume o fetita. Postarea de pe Instagram a adunat zeci de mii de like-uri si foarte multe mesaje.

„Bucurie nemarginita in familia noastra! Rita va avea o surioara, exact asa cum am visat! Sufletele ne sunt pline de dragoste si nerabdare, de emotie si implinire ca am primit asa o mare binecuvantare de la Dumnezeu.

Cel mai frumos dar pentru mine este sa imi pot strange copilul in brate si cand mai simt si miscarile surioarei in burtica sunt de-a dreptul coplesita! Cu lacrimi de fericire in ochi, acum, pot doar sa multumesc!”, a scris Laura Cosoi pe contul de socializare, cand era insarcinata cu cea de-a doua fetita, Vera.

Laura Cosoi, despre ziua in care a nascut-o pe Rita

Laura Cosoi a devenit mama pe 11 iunie 2018. In zorii zilei, actrita si-a tinut pentru prima data la piept fetita pe care a adus-o pe lume pe cale naturala.

„Cand a venit Rita pe lume, toata viata noastra, a capatat sens! Mi-au pus-o pe abdomen, iar ea, usor-usor s-a ridicat pana la san – cand inca avea cordonul legat. O tineam la san si inspiram mirosul acela – cel mai frumos din lume – de bebelus nou-nascut!

Iata ce ne-a adus noua ziua de 11 iunie, dis-de-dimineata, la 5.36 de minute, o dimineata de luni, asa cum i-a placut Ritei sa vina pe lume – o fetita de nota 10, dupa cum au apreciat medicii. Noi nu avem insa o nota pe care sa o acordam fetitei noastre, din simplul motiv ca experienta pe care ne-a daruit-o este nepretuita si, datorita ei, suntem completi”, a scris Laura Cosoi pe blogul ei.

Vezi si: Laura Cosoi, despre depresia postnatală: „Ești ca un animal care nu lasă pe nimeni să se apropie de pui” | Demamici.ro

Vezi si: Laura Cosoi nu pozează în mama perfectă. Își lasă fetița pe tabletă: „Între copii și telefoane/ tablete există o atracție naturală!” | Demamici.ro

Vezi si: Laura Cosoi, aniversare de 3 ani pentru Rita. Top 3 cadouri inedite alese pentru fetița cea mare a familiei | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

3 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

7 zile

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni