Larisa Udilă a născut prin cezariană după multe ore de travaliu: „Din păcate nu am reușit natural!” | Demamici.ro

UPDATE: 12.08, 10:30: Larisa Udilă a născut prin cezariană după multe ore de travaliu: „Din păcate nu am reușit natural!” Larisa Udilă și-a dorit foarte mult să nască natural și a trecut prin multe ore de travaliu.

Cu toate că avea contracții dureroase și regulate, dilatația nu apărea, cel puțin nu suficient cât să permită nașterea naturală. În cele din urmă, medicii au decis să îi facă cezariană. „A venit Milan. Din păcate nu am reușit natural. Vă povestesc tot când mă liniștesc!”, a spus Larisa Udilă, la scurt timp după intervenția chirurgicală.

Deși s-a lăsat mult timp așteptat, micuțul Milan a venit pe lume perfect sănătos și a primit nota 10 la naștere. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a făcut publice deja primele imagini cu băiețelul ei. Milan a avut la naștere 3810 grame și 51 centimetri lungime.

Larisa Udilă a trecut prin multe ore de travaliu în încercarea de a naște natural

Larisa Udilă se pregătește să nască: „Sunt foarte panicată. Durerile sunt din ce în ce mai mari… sper să reușesc!”11 august 2021, zi mare pentru Larisa Udilă. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” se pregătește să aducă pe lume primul său copil. Încă de la primele ore ale dimineții, Larisa Udilă și-a anunțat urmăritorii pe de Instagram că „vine bebe”.

Larisa Udilă se pregătește să nască

„Sunt foarte emoționată. M-am speriat tare de dimineață și am venit de urgență la spital. Medicul mi-a spus că mă internează”, a fost mesajul transmis de fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” la primele ore ale dimineții. De la emoții, Larisei nu i se mai opreau lacrimile. A așteptat 9 luni să-și strângă bebelușul la piept, iar acum, când a venit ziua cea mare, sentimentele o copleșesc. „Nu pot să-mi opresc lacrimile!”, mărturisea ea, într-un story postat pe Instagram.

„Astăzi este o zi foarte importantă pentru noi și sunt atât de emoționată și entuziasmată și panicată încât n-aș putea să vă explic. O să vă spun după ce nasc exact cum a decurs totul și de ce am ajuns la spital. Vreau doar să știți că sunt bine acum și am contracții, dar nu sunt chiar atât de dese și de puternice. Aștept să ajung în punctul acela în care îl voi naște pe bebe, dar vă țin la curent. Sunt foarte panicată. Nu aș putea să vă explic în cuvinte.

Când am ajuns la spital și am văzut că Ogi chiar nu rămâne cu mine și nu se poate interna cu mine, am optat pentru cameră dublă și sunt foarte fericită pentru că am o fată foarte drăguță aici cu mine. N-aș fi putut să stau singură în momentele astea.”

În ciuda faptului că avea semne de naștere, Larisa Udilă a vrut să fie aranjată în momentul în care îl va cunoaște pe Milan, așa că s-a machiat la 06:30 dimineața, înainte de a se porni spre spital. „La 06:30 mă gândeam că Milan nu se poate întâlni cu mama lui nearanjată așa că am făcut tot posibilul să vin drăguță la spital”, anunța ea. La 08:05 a aflat că se internează în spital și că urmează să-și cunoască băiețelul chiar mai repede decât credea.

Pe parcursul travaliului, Larisa a continuat să-și țină la curent urmăritorii: „Să știți că nu am născut. Mă mănâncă pielea de-mi vine să o rup și am contracții la 4 minute destul de puternice. Am înțeles că o să-mi facă și o perfuzie pentru a mă dilata mai repede. Sunt cât de cât suportabile durerile, încă. Mai insuportabilă e mâncărimea. Îmi vine să-mi rup carnea, efectiv. Se pare că este foarte ferm colul meu și nu se dilată așa ușor. Durerile sunt din ce în ce mai mari… sper să reușesc”, povestea Larisa Udilă după câteva ore bune de la debutul travaliului.

Vezi si: Larisa Udilă, lecție de stil și sex-appeal chiar și în timpul sarcinii: „Îmi place corpul meu mai mult ca oricând” VIDEO | Demamici.ro

Vezi si: Emily Burghelea, abdomen plat și siluetă recăpătată la 7 zile după ce a născut: „Tu nu ești pământeancă” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

4 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

5 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

6 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

6 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână