Kamara a plans cand a vorbit de fiul sau: „Dintr-un copil perfect sanatos, dintr-o greseala medicala a ajuns sa nu poata sa mearga. Nu pot sa alerg alaturi de el” | Demamici.ro

Kamara a intrat in competitia „Ferma vedetelor” de pe PRO TV, cu scopul de a-si ajuta fiul, pe micutul Leon care sufera de paralizie cerebrala. In editia de marti, artistul a ajuns la duelul de eliminare, dupa ce regulile jocului s-au schimbat subit.

Kamara l-a infruntat pe Marius Craciun. In urma duelului, Marius a fost numit fermier sef, in timp ce Kamara a fost eliminat. Inainte de a intra in ultima competitie din „Ferma”, Kamara le-a reamintit telespectatorilor motivul participarii sale la emisiune.

Cu lacrimi in ochi, artistul a vorbit despre Leon, baietelul sau de 5 anisori care are nevoie de o operatie foarte scumpa pentru a putea avea o viata mai buna.

„Am plecat de acasa cu inima indoita pentru ca ma gandeam ca voi sta departe de baiatul meu si nu am stat niciodata in viata mea atat de mult departe de el. Este destul de greu poate uneori sa fiu inteles, insa m-au macinat foarte multe lucruri de-a lungul vietii mele, mai ales in ultimii 5 ani de cand s-a nascut.

Dintr-un copil perfect sanatos, dintr-o greseala medicala a ajuns sa nu poata sa mearga. Nu pot sa alerg alaturi de el si lucrul asta ma macina. Uneori toata tensiunea asta pe care unii nu o inteleg, de acolo vine, dar tot de acolo imi iau si puterea sa lupt.

Indiferent de ce se va intampla astazi, lupta mea pentru el va continua atata vreme cat eu exist pe acest pamant. Indiferent de rezultat, stiu un singur lucru, poate voi plange cu un ochi, dar ma voi bucura cu un alt ochi pentru ca m-am luptat cu Marius si stiu ce cauza are si el si probabil e singurul om de aici care daca m-ar scoate din concurs n-as fi suparat pentru ca stiu prin ce trece si el”, a fost discursul lui Kamara inainte de a fi invins de Marius si de a fi eliminat din competitie.

Leon Akim s-a nascut la 36 de saptamani. Micutul a suferit un stop cardio-respirator la putin timp dupa nastere. Parintii cred ca problemele au aparut din cauza ca baietelul nu a fost bagat la incubator desi s-a nascut prematur.

Oana, fosta partenera de viata a lui Kamara, a marturisit ca micutul face terapie si ca din punct de vedere mental se dezvolta bine. Problemele sunt insa in ceea ce priveste partea motorie. Baietelul nu poate merge, nu e independent. Intr-un moment de sinceritate, artistul a dezvalui ca daca ar putea ar schimba ziua in care Leon a venit pe lume.

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

4 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

5 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

6 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

6 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână