Mămici și tătici celebri

John Legend, în brațe cu al treilea bebeluș. Artistul și soția au trecut prin infertilitate și pierderea prematură a unuia dintre copii | Demamici.ro

John Legend, în brațe cu al treilea bebeluș. John Legend și soția lui, Chrissy Teigen, au devenit din nou părinți, după ce viața i-a încercat din greu prin pierderea ultimului lor copil.
Artistul și-a găsit din nou puterea să zâmbească, iar acest lucru se observă și în cele mai recente fotografii publicate pe rețelele de socializare.

John Legend a împărtășit primele fotografii alături de cel de-al treilea copil al său, o fetiță.

Numărul 13 s-a dovedit a fi norocos pentru John Legend și Chrissy Teigen, căci la data de 13 ianuarie familia lor a fost întregită odată cu venirea pe lume a fetiței lor.
„Ce zi binecuvântată!”, spunea artistul în clipa în care a aflat că a devenit din nou tătic.

John Legend, în brațe cu al treilea bebeluș

La două săptămâni de când au devenit părinții unei fetițe, cuplul trăiește o bucurie imensă, iar acest lucru se poate observa și în fotografiile postate de artist.
John Legend radiază de bucurie în brațe cu micuța lor care a primit numele Esti Maxine.

La începutul anului trecut, modelul Chrissy Teigen își anunța urmăritorii pe contul ei de Instagram că are în plan să treacă printr-o nouă procedură de fertilizare in vitro, după tragica pierdere a ultimului lor copil.
Până la sfârșitul verii, soția artistului confirma vestea cea mare: era din nou însărcinată.

Soția lui John Legend a pierdut ultima sarcină în urma unei hemoragii puternice

Cea de-a treia sarcină, singura concepută natural, a fost una cu multe complicații pentru soția lui John Legend.
Tot complicațiile au trimis-o pe Chrissy direct la spital. După câteva zile de agonie, medicii au anunțat-o că micuțul lor a murit.

Din cauza problemelor apărute, Chrissy și John au preferat să amâne alegerea numelui copilului, până după momentul nașterii. Așa că l-au „botezat” în timpul sarcinii Jack.

El va rămâne mereu Jack pentru noi. Jack s-a luptat atât de mult să facă parte din familia noastră, așa că va rămâne pentru totdeauna prezent în inimile noastre. Din păcate, nu am mai putut face nimic pentru a opri sângerarea. Iar bebelușul nostru nu mai avea fluidul necesar dezvoltării sale, în ciuda transfuziilor de sânge”, a mai spus ea în urmă cu aproape doi ani.

Chrissy Teigen și John Legend au împreună 3 copii

Celebrul artist și soția lui se bucură în fiecare zi de viața de părinți și tocmai din acest motiv au visat mereu să aibă o familie mare, în ciuda obstacolelor care le-au ieșit în cale.
Cuplul se mândrește acum cu două fete și un băiat, Luna, Miles și Esti Maxine, noua minune a familiei.

John Legend și Chrissy Teigen sunt implicați în educația celor mici și sunt foarte grijulii cu informațiile pe care juniorii le asimilează. Fiind copii de culoare, ei s-au văzut în postura în care au trebuit să le explice copiilor mai mari, ajunși deja la grădiniță, ce este rasismul, dar și prejudecățile pe care le-ar putea întâlni la un moment dat.

„Sunt cărți pe care le-am citit când am devenit mamă, care le-ar explica situații grele și traumatizante. Dar este foarte greu să-i înveți despre privilegiul lor; nu există cărți pentru asta. Dar indiferent de bani sau statut, vor avea întotdeauna culoarea pielii lor. Când vine vorba despre a fi tratați diferit din cauza culorii pielii lor, o să mă uit la John pentru mult ajutor, pentru că în timp ce pe lume există asiatici și albi, culoarea pielii lor este neagră. Încercăm doar să vorbim cu ei ca cu niște adulți mici, spunându-le în cuvinte pe care le vor înțelege, arătându-le că este foarte grav și lăsându-i să pună cât mai multe întrebări au nevoie pentru a înțelege”, a spus Teigen în septembrie 2020.

Vezi și: Chrissy Teigen a născut! Soția lui John Legend, din nou mamă la 2 ani de la pierderea sarcinii | Demamici.ro

Vezi și: Chrissy Teigen este însărcinată la aproape 2 ani de la pierderea fiului ei Jack | Demamici.ro

Vezi și: Chrissy Teigen, tatuaj în memoria bebelușului pierdut: „Te vom iubi întotdeauna!” | Demamici.ro

Vezi si: John Legend, cântec tribut pentru soția lui, Chrissy Teigen, după ce-a pierdut sarcina: „Dragostea noastră nu se va rupe niciodată! E mai puternică decât orice durere” VIDEO | Demamici.ro 

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

6 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni