Irina Mohora, însărcinată în 7 luni cu al doilea copil. A anunțat sexul și bebelușului | Demamici.ro

Irina Mohora, însărcinată în 7 luni cu al doilea copil. A anunțat sexul și bebelușului. Irina Mohora este din nou însărcinată, iar vestea cea mare a venit chiar în ziua de Paște.

Fosta prezentatoare de la Loto este însărcinată în 7 luni și urmează să devină mama unei fetițe. În dimineața de Paște, vedeta TV și producătoarea mai multor emisii de la TVR a împărtășit vestea cea mare cu toți apropiații de pe rețelele de socializare.

Irina Mohora, însărcinată în 7 luni cu al doilea copil. A anunțat sexul și bebelușului

„I have a new love to share. My baby girl. Am o nouă dragoste de împărtășit. Fetița mea. Sărbătoare cu bucurie! Paște fericit!”, a transmis Irina Mohora.

Vedeta a realizat și o ședință foto specială, în familie, cu această ocazie.
Irina Mohora i-a avut alături pe soțul și băiețelul ei. Micuțul Zian are 4 ani și abia așteaptă să-și cunoască surioara.

„Contează foarte mult, cred, ce facem cu cei mici când suntem lângă ei. Și îmi doresc să fiu o mămică extrem de activă, să petrec cu el, știu că pare clișeic, timp de calitate. Dar niciodată când sunt eu cu Zian nu stau. Tot timpul facem câte ceva.

El este acum pasionat de experimente și face acasă multe experimente. Știi cum erupe un vulcan? Cu oțet și bicarbonat. Și iese lavă. Mergem în parc și descoperim natura, mă cațăr pe toate leagănele, mă dau pe tobogane împreună cu el. Facem o mulțime de lucruri împreună”, declara ea, într-un interviu, anul trecut, potrivit Click!

Vezi si: Flavia Mihășan, însărcinată în 9 luni, ultima ecografie înainte de naștere: „L-am văzut pe bebe cât a crescut” | Demamici.ro

Vezi si: Culiță Sterp, lacrimi de emoție când și-a văzut iubita însărcinată în 8 luni! Ce mesaj i-a transmis Daniela: „Am o surpriză” VIDEO | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni