Mămici și tătici celebri

Imagini adorabile cu băiețelul Roxanei Vancea. La doar 10 zile după naștere, mămica a ajuns la 47 kg | Demamici.ro

Imagini adorabile cu băiețelul Roxanei Vancea. La doar 10 zile după naștere, mămica a ajuns la 47 kg. Bruneta a ajuns acasă de la maternitate împreună cu micuțul nou-născut și a făcut publice primele fotografii în familie.

Pentru Roxana Vancea, viața s-a schimbat în bine în ultimii ani. Vedeta a reușit să-și găsească împlinirea sufletească alături de tatăl copilului ei, iar anul acesta, familia lor s-a mărit.

Roxana Vancea a născut la mijlocul lunii noiembrie primul ei copil, un băiețel de nota 10, așteptat cu sufletul la gură de actuala mămică și soțul ei. La câteva zile de la naștere, vedeta a publicat primele imagini de acasă, cu cel mai mic membru al familiei.

Roxana și-a fotografiat bebelușul în brațele tăticului Dragoș, dar și în brațele frățiorului mai mare, băiețelul partenerului său din altă relație și pe care Roxana Vancea l-a acceptat cu inima deschisă.

„Comorile mele”, a scris Roxana Vancea în dreptul fotografiei cu cei doi frățiori.

La doar 10 zile după naștere, Roxana Vancea cântărește 47 de kg. Mămica a împărtășit imaginea cu greutatea afișată pe cântar pe contul său de Instagram.

În timpul sarcinii, Vancea a fost foarte atentă la alimentație, însă au existat și momente în care și-a făcut poftele, fără a se gândi la siluetă. Cu toate acestea, fosta asistentă de la „Neața cu Răzvan și Dani” a pus foarte puține kilograme.

Zi de zi, proaspăta mămică postează fotografii cu bebelușul său, dar și cu băiețelul mai mare.

Roxana Vancea, primele declarații după naștere: „Am născut fără epidurală, ca bunica!”

Roxana Vancea a născut miercuri, 17 noiembrie 2021, primul ei copil. Frumoasa brunetă a devenit oficial mămică și a adus pe lume un băiețel.

Bruneta a ales să nască natural, fără anestezie epidurală și să trăiască experiența nașterii din plin.

„Sunt bine, am născut natural, fără epidurală, fără nimic. Ca bunica. Bebele a cântărit la naștere 3200 kg și are 51 de centimetri. Este sănătos. Sănătoasă sunt și eu. Am născut la stat, la Spitalul Filantropia. Doamne ajută! Vreau acasă!”, a declarat Roxana Vancea pentru click.ro.

Roxana Vancea a mărturisit că a avut o sarcină cu risc, însă din fericire a reușit să aducă pe lume un băiețel perfect sănătos.

„Eu am avut probleme cu sarcina și toată sarcina am avut un inel din acela de îți ține colul închis. Doctorița mi l-a dat jos aseară și din momentul în care se dă inelul acela jos, pot să nasc oricând.

Am înțeles că, având colul atât de scurt, nu o să am un travaliu foarte lung, dar sper să mă apuce într-un moment în care să ajung repede la spital”, a mai spus Roxana Vancea la un post de televiziune.

Vezi si: Roxana Vancea, primele declarații după naștere: „Am născut fără epidurală, ca bunica!” | Demamici.ro

Vezi si: Roxana Vancea a născut. Primele imagini din maternitate | Demamici.ro

Vezi si: Roxana Vancea cântărește 50 de kg în ultimul trimestru de sarcină: „Știam de la început că e o sarcină cu risc” VIDEO | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână