Mămici și tătici celebri

Ileana Sterp a născut natural un bebeluș de 4,6 kg. Ce prenume special a ales pentru băiețelul ei | Demamici.ro

Ileana Sterp a născut natural un bebeluș de 4,6 kg și trăiește o nouă perioadă frumoasă din viața ei de mamă. Sora lui Culiță Sterp a născut pe data de 22 aprilie cel de-al doilea copil al său. De data aceasta, un băiețel.

Momentul a fost cu atât mai deosebit cu cât mămica nu a vrut să știe sexul bebelușului ei și a aflat abia la naștere. Proaspăta mămică își dedică cea mai mare parte din timp creșterii copiilor, dar și activității din mediul online, acolo unde împărtășește frânturi din viața ei cu întreaga comunitate care o urmărește.

Ileana Sterp a născut natural un bebeluș de 4,6 kg. Ce prenume special a ales pentru băiețelul ei

Tot acolo, ea a dezvăluit și prenumele băiețelului ei nou-născut, care a venit în viața ei la o săptămână după sărbătoarea Paștelui. Noul junior al familiei a primit un nume cu adevărat special, cu semnificații aparte în lumea Orientală.

„Dragostea mea, Aloman Damir. A venit pe lume pe cale naturală și a cântărit nici mai mult, nici mai puțin de 4,600 gr, cam mare aș spune. Sunt cea mai fericită mamă, simt că pot muta munții din loc!”, a scris Ileana Sterp pe contul personal de Instagram.

Prenumele își găsește mai multe semnificații în diferite culturi. De exemplu, în arabă, numele Damir înseamnă „corect” și „inteligent”, iar în limba slavă înseamnă „calm” și „pașnic”.

Ileana Sterp încurajează femeile să nască natural

Ileana Sterp a ales să nască și de această dată natural, mărturisind că îi este teamă de o cezariană.

„Nu mă gândesc la un număr fix de copii, dar, totuși, să fie mulți. Dacă Dumnezeu ne ajută, aș vrea să avem măcar patru, cum suntem noi și frații Sterp.

Nici pentru mine nu a fost ușoară nașterea naturală, dar, mi-o aduc aminte cu atâta drag, încât abia aștept să retrăiesc acele momente”, declara ea cu puțin timp înainte să ajungă cu sarcina la termen.

Mămica încurajează femeile, adesea și pe rețelele de socializare spre nașterea naturală și să se bucure de magia acestui moment.

„Acestă postare o fac pentru femeile însărcinate și pentru cele care intenționează să aibă un copil. 👼🏼

Vă spun că nicio altă experiență nu se compară cu nașterea bebelușului tău. Nașterea naturală este cea mai bună alegere atât pentru mamă, cât și pentru bebe, asta dacă sarcina a decurs fără probleme.

Nașterea naturală este cea mai sigură pentru bebeluș pentru că ea presupune parcurgerea etapelor de travaliu fără ajutorul medicației, lucrurile decurgând natural 100% așa cum Dumnezeu a lăsat.

După o naștere naturală, recuperarea este mai rapidă, te vei putea mișca mai repede și vei putea alăpta imediat, profitând de așa-numita oră de aur, pentru a pune nou-născutul la piept și favorizând astfel instalarea lactaței.

Sunt foarte multe beneficii la nașterea naturală și eu vă încurajez în direcția asta.

Eu am născut-o pe Carla natural, fără epidurală sau alte intervenții, mi-am dorit să simt eu pe pielea mea ce înseamnă nașterea. La a doua naștere îmi doresc să nasc tot așa 🙏
Cred cu tărie că majoritatea femeilor pot să facă asta, Dumnezeu ne-a înzestrat cu puterea și darul minunat de a da viață.

Știu că în România de multe ori se încurajează cezariana, dar dacă mama este hotărâtă spre natural, nimic nu o poate opri! Desigur, decizia aparține fiecărei femei!”, declara ea.

Vezi și: Ileana Sterp a născut al doilea copil. A aflat sexul bebelușului direct în sala de nașteri: „Ce bun e Dumnezeu. Mereu a fost” | Demamici.ro

Vezi și: Sora lui Culiță Sterp a născut după un travaliu dificil: „Când m-au pus pe masă să nasc, zbieram, strigam că nu mai pot” | Demamici.ro

Vezi și: Sora lui Culiță Sterp, criticată pentru că s-a filmat în timp ce alăpta: „Să mă acopăr, cum? Să mi se vadă doar ochii?” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână