Gina Pistol și Smiley au dezvăluit prenumele pe care l-au ales pentru fetița lor | Demamici.ro

Gina Pistol și Smiley au dezvăluit prenumele pe care l-au ales pentru fetița lor. În urmă cu scurt timp, Gina Pistol a decis să împărtășească cu fanii de pe Instagram prenumele pe care l-a ales pentru fetița ei. Micuța prezentatoarei și a lui Smiley se numește Josephine Ana Maria.

Gina Pistol și Smiley au dezvăluit prenumele pe care l-au ales pentru fetița lor

Josephine înseamnă „Yahweh (Dumnezeu) va răsplăti” (aceasta este traducerea lui Josephine din limba ebraică). Despre femeile cu acest prenume se spune că au capacitatea de a prevedea cele mai importante etape din viața lor, că au o minte ageră, că sunt pline de viață și că în momentul în care devin atașate de cineva o fac pentru foarte mult timp sau chiar pentru totdeauna. Josephine este varianta franțuzească a numelor Josefina, Iosefina. Numele este femininul lui Iosif, de origine ebraică.

Unul dintre prenume și numele de familie formează combinația Ana Maria. Acesta vine de la ebraicul „hannah” care înseamnă grație și grațioasă. Ana Maria combină numele Sfintei Ana și cel al Fecioarei Marica, fiica sa. Fetele, femeile cu acest prenume sunt răbdătoare, drepte, energice. Căsătorite, ele devin mame admirabile.

Vezi si: Prima apariție a Ginei Pistol după naștere: „Fiica noastră e sănătoasă și e minunată!” VIDEO | Demamici.ro

Gina Pistol și Smiley nu au făcut publice imagini cu fiica lor, nu de când a părăsit burtica mămicii celebre. Singura imagine cu micuța este o ecografie, în dreptul căreia Gina a scris: „Ne-am îndrăgostit iremediabil de primul ei zâmbet.”

Cu toate că vremea este capricioasă, Gina și Smiley și-au scos deja fiica la plimbare. Au profitat de razele de soare pentru a o lăsa pe micuța să respire aer curat.

Gina Pistol a născut pe 9 martie

Gina Pistol și-a adus pe lume fetița în luna dedicată femeii, chiar cu o zi după Ziua Mamei. Micuța a cântărit la naștere 3230 grame și a avut 51 cm.

„Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: „Am devenit părinți!”. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta. Fetița noastră este sanatosa, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă.

Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă:)”, a trasmis Smiley pe Instagram.

Smiley, melodie emoționantă pentru fetița sa: „Mi-ai arătat că până acum eu nu am mai iubit!” VIDEO

„Te ia prin surprindere. Vine când n-o cauti. Îți dă timpul pe fast-forward și îți transformă viața în bucurie. În noua mea piesă cânt despre iubire în cea mai pură formă a ei”, a spus Smiley despre cea mai noua piesă a sa.

Vezi si:

 

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

2 săptămâni