Andreea Marin a pierdut două sarcini: „Aveți un litru de sânge în abdomen”. Unul dintre bebeluși, pierdut în timpul căsniciei cu Ștefan Bănică Jr | Demamici.ro

Andreea Marin a pierdut două sarcini: „Aveți un litru de sânge în abdomen”. Unul dintre bebeluși, pierdut în timpul căsniciei cu Ștefan Bănică Jr. Andreea Marin a trecut prin mai multe episoade dificile de-a lungul vieții, încă de când era doar o copilă, atunci când mama i-a murit în brațe, în urma unui accident cumplit.

Ani mai târziu, vedeta avea să trăiască un alt tip de pierdere dureroasă, despre care și-a găsit puterea să vorbească recent.

Astăzi este mama unei adolescente superbe pe nume Violeta, însă puțini știu că în urmă cu mai mulți ani Andreea Marin a pierdut două sarcini.

Andreea Marin a pierdut două sarcini: „Aveți un litru de sânge în abdomen”. Unul dintre bebeluși, pierdut în timpul căsniciei cu Ștefan Bănică Jr

În perioada în care cunoscuse celebritatea, atunci când lucra la TVR, prezentatoarei i se făcuse rău în timpul emisiunii care a consacrat-o.

A ajuns sângerând la spital, iar dacă nu ar fi ajuns la timp, și-ar fi putut pierde și propria viață.

„Lucram la ştiri, când, într-o dimineaţă, mi s-a făcut rău. Cu o oră mai devreme făcusem sport. Nimic nou, efortul obişnuit de fiecare zi. Durerea a venit ca din senin, ca un cuţit împlântat în stomac. Apoi, o mână nevăzută a tras cuţitul în jos.

„Aveţi un litru de sânge în abdomen. Socotiţi dumneavoastră dacă e grav sau ba. În maximum o jumătate de oră trebuie să fiţi pe masa de operaţie.” (n.r. – i-a transmis medicul când a ajuns la spital)

„Şi dacă nu?!”, am zis eu, de colo, încercând să-mi adun ultimele fărâme de curaj.

„Dacă nu… muriţi, domnişoară. Dar dacă da, mai aveţi cel puţin 50 la sută şanse să fiţi pe viitor mamă. Nu neglijaţi această şansă ”, a povestit Andreea Marin.

A doua sarcină, pierdută în ziua în care ar fi trebuit să își sărbătorească ziua de naștere

Cea de-a doua sarcină a pierdut-o în perioada căsniciei cu Ștefan Bănică Jr.

Era ziua ei de naștere, iar în loc de bucurie simțea frică și groază, după ce ajunsese din nou pe masa de operație.

„Chiar de ziua mea, eram pe masa de operaţie şi, pentru prima oară după foarte mulţi ani, simţeam frica. Verdictul medicului nu era nou, dar mai dureros ca niciodată: sarcină extrauterină.

În minutele următoare, şansele mele de a fi mamă atârnau de hazard, ca la ruleta rusească, totul depindea de un singur amănunt: pe care parte s-a dezvoltat sarcina, cea sănătoasă sau cea ciuntită în urmă cu ani.

Nu-mi găseam liniştea şi mintea mea derula la nesfârşit: şi dacă e pe partea sănătoasă, bisturiul îmi va reteza, odată cu ea, şi ultima şansă”, a mai spus Andreea Marin.

Vezi si: Andreea Marin, alături de fiica ei, Violeta, și băiatul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr. Cei doi frați adolescenți, așa cum rar sunt văzuți | Demamici.ro

Vezi si: Violeta, fiica Andreei Marin, a împlinit 13 ani: „La mulți ani, Violeta mea, cu ochi de cer senin!” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni