Gina Pistol, copleșită de hormonii de sarcină: „Dacă par isterică, nu par, chiar sunt!” | Demamici.ro

Gina Pistol, copleșită de hormonii de sarcină: „Dacă par isterică, nu par, chiar sunt!” Gina Pistol se află la prima sarcină, iar vedeta nu a făcut un secret din stările pe care le experimentează din postura de graviduță.

Iubita cântărețului Smiley a mărturisit că hormonii de sarcină îi influențează starea de spirit. Viitoarea mămică a fost sinceră cu toți cei care îi urmăresc activitățile și noua ei viață, cu bune și cu rele.

Toată lumea vorbește despre magia trăită în timpul sarcinii, atunci când în corpul unei femei se dezvoltă o nouă ființă. Totuși, puține sunt femeile care recunosc public și aspectele mai puțin plăcute, dar care sunt totodată firești.

Gina Pistol, copleșită de hormonii de sarcină: „Dacă par isterică, nu par, chiar sunt!”

Gina Pistol a recunoscut că schimbările hormonale din sarcină îi cam dau bătăi de cap, iar oboseala și stările irascibile o urmăresc la orice pas.

„Dacă par isterică, nu par, chiar sunt. Îmi pierd răbdarea foarte ușor. Nu am răbdare cu nimeni și nimic. Am început să obosesc atât de repede. Rămân fără suflu. Nu mai pot. Nici nu vreau să mă gândesc ce-o să fie în luna a șaptea, a opta, a noua.”, a recunoscut Gina Pistol pe Instagram.

Gina Pistol și Smiley vor avea o fetiță. Numele hilar propus de viitoarea mămică

De când au aflat că vor deveni părinții unei fetițe, Gina îl tachinează în permanență pe Smiley cu o propunere de nume pentru micuța lor.

Vedeta s-a amuzat copios atunci când i-a sugerat artistului ca fetița lor să poarte numele Regina, în contextul în care numele de familie al lui Smiley este Maria. Astfel, fetița lor, ar putea să se numească… Regina Maria!

”Andrei, te-ai mai gândit la Regina pentru fata noastră? Pentru nume? Nu ți se pare o idee bună?”, a mai spus ea razând într-un story pe Instagram.

Gina Pistol și Smiley, primele declarații despre fetița lor

Smiley: Noi doi vom deveni părinți. Eu unul încă procesez informația. Ușor, ușor încep să realizez că vor apărea multe schimbări în viața mea, în viața Ginei. Încep să realizez că trebuie să modific puțin casa, să-mi schimb un pic programul, dar cred că cele mai multe schimbări vor veni în viața Ginei.

Gina: Așa mă bucur că trăiesc tot ce trăiesc acum, adică nu contează cu ce preț. Pur și simplu mă bucur. Vreau să copilăresc alături de copilul meu. Vreau să fiu genul asta de mamă, mamă cool. Vreau să fiu în primul rând prietenul copilului meu, îndrumătorul bineînțeles, în viață, dar să-i las libertate. Așa văd eu o mamă cool.

Vezi si: Gina Pistol și Smiley, primele declarații despre fetița lor, într-un VIDEO emoționant: „Voi face orice pentru copilul meu!” | Demamici.ro

Vezi si: Gina Pistol a confirmat sarcina: „Noi acum înseamnă trei” | Demamici.ro

Vezi si: Gina Pistol, despre motivul pentru care nu a devenit mamă până la 38 de ani: ”Îmi e teamă” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

2 săptămâni