Andreea Bălan, de urgență la spital! Ar putea ajunge din nou pe masa de operație. Artista nu a mai făcut față durerilor | Demamici.ro

Andreea Bălan, de urgență la spital! Ar putea ajunge din nou pe masa de operație. Artista nu a mai făcut față durerilor. Andreea Bălan se confruntă din nou cu probleme de sănătate. Artista, mamă a două fetițe, a ajuns din nou pe mâinile medicilor care în urmă cu aproape doi ani aveau să-i salveze viața după operația de cezariană.

Din primele informații, artista nu a mai rezistat durerilor abdominale puternice cu care se confrunta, așă că la începutul săptămânii s-a prezentat la spital. Acolo, medicii au decis că este nevoie să intervină prin intervenție chirurgicală.

Andreea Bălan, de urgență la spital! Ar putea ajunge din nou pe masa de operație

În aceste momente, medicii o țin sub observație, pregătiți să intervină în cazul în care situația ei medicală se va agrava. Anumite surse vorbesc despre iminența unei operații, pe când altele susțin că medicii fac tot ce le stă în puteri pentru ca artista să nu fie nevoită să treacă din nou printr-o anestezie generală.

„Andreea se află internată acum, starea ei este stabilă. Dar este obligatoriu să facă o intervenție chirurgicală, ce va avea loc cel mai probabil în cursul zilei de mâine (4.11.2020). Este ok, a trecut printr-o intervenție mult mai dificilă anul trecut!”, a declarat un apropiat al Andreei Bălan, în exclusivitate pentru revista VIVA.

„Mama ei este la spital cu ea. Andreea este foarte speriată, se teme foarte tare de o posibilă operație pentru că ar trebui să o anestezieze. Știti că la ultima anestezie, când a născut-o pe mezină, a intrat în stop cardiac. Este normal să îi fie teamă, să fi rămas cu sechele. Are o teamă în suflet numai când pune piciorul în spital. Încearcă să fie puternică.

Toată lumea a sprijinit-o și s-a interesat de starea ei, inclusiv fostul ei soț, George Burcea. De actualul iubit, Tiberiu Argint, nici nu mai zic, e lângă ea cu tot sufletul. Rămâne de văzut care este diagnosticul final al medicilor, dacă a fost o simplă ocluzie intestinală, ori dacă problema este mai serioasă. Operația rămâne varianta cea mai severă, zic medicii. Ei nici măcar nu o iau în calcul, pentru că, este adevărat, riscul de stop cardiac pe masa de operație este foarte mare la ea”, a declarat o altă sursă din anturajul vedetei, potrivit playtech.ro.

Andreea Bălan a intrat în stop-cardio respirator la a doua naștere

Andreea Bălan s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în ultimii ani. Andreea Balan a suferit un soc cardio-respirator in timpul operatiei de cezariana pe 04.03.2019. Artista a facut embolie amniotica, o complicatie foarte rara care apare o data la 80.000 de cazuri.

La un minut-două după ce micuța Clara Maria a venit pe lume, artista a avut nevoie de resuscitări, iar ulterior, a fost internată la secția de Terapie Intensivă pentru recuperare.

„Andreea a intrat în stop cardio-respirator la un minut sau două după ce fetița a venit pe lume. Dacă nu s-ar fi întâmplat așa, erau șanse foarte mari să pățească ceva rău. Medicii au resuscitat-o. George, soțul ei, nu se afla în sala de nașteri, dar vedea totul de pe fereastră… După ce au reușit să o stabilizeze, Andreea a fost mutată la terapie Intensivă.

De atunci, nu și-a văzut fetița, decât pe telefon, în filmările pe care i le-a arătat George. E posibil ca în cursul zilei de azi să fie mutată într-un salon normal. În cursul zilei de ieri a începur să miște mâinile și picooarele și să vorbească, puțin, iar în cursul zilei de astăzi se vede clar o îmbunătățire a tuturor funcțiilor. Acum comunică foarte bine”, au povestit pentru VIVA! surse din apropierea familiei la momentul respectiv.

O viață plină de încercări

Andreea Bălan a trăit multe binecuvântări, dar și dezamăgiri. Ultimii ani nu au fost ușori pentru artistă.

După mai multe probleme de sănătate, artista s-a confruntat și cu probleme pe plan personal, care au culminat cu divorțul de tatăl fetițelor sale, Ela Maya și Clara Maria.

Totuși, Andreea Bălan nu s-a lăsat bătută și și-a găsit motivația în cele două minuni ale sale pentru a merge mai departe.

Mama ei i-a fost alături în permanență și a ajutat-o cu creșterea fetițelor. „Viața îți dă cât poți duce”, a fost mesajul transmis de Andreea zilele acestea de pe patul de spital.

Vezi si: ANDREEA BALAN A POVESTIT IN DETALIU CE I S-A INTAMPLAT IN SALA DE OPERATII: “SANGERAM PESTE TOT. ERAM INCHISA SI TOTUSI SANGERAM!”| DEMAMICI.RO

Vezi si: CE ESTE EMBOLIA AMNIOTICA – COMPLICATIA CARE A ADUS-O PE ANDREEA BALAN IN PRAGUL MORTII | DEMAMICI.RO

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

6 zile

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni