Gabriela Cristea i-a rupt turta fetiței sale la 2 ani. Ce a ales micuța Iris de pe tavă VIDEO | Demamici.ro

Gabriela Cristea i-a rupt turta fetiței sale la 2 ani. Ce a ales micuța Iris de pe tavă. Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda, au organizat de curând petrecerea de turtă a fetiței lor, Thea Iris. Alături de ei a fost și cuplul Cristina Șișcanu – Mădălin Ionescu, cei care au fost și nașii fetiței lor. Petrecerea a fost una restrânsă, în familie, la locuința lor din Corbeanca.

Gabriela Cristea i-a rupt turta fetiței sale la 2 ani. Ce a ales micuța Iris de pe tavă

Prezentatoarea TV a menționat că fericitul eveniment a avut loc înainte de instituirea carantinei și invitații s-au prezentat la locație cu un test COVID realizat înainte.

„A fost o petrecere mică, dar cu oameni speciali. Pentru cârcotași, petrecerea a fost făcută înainte de carantină și ne-am testat cu toții”, a ținut să precizeze Gabriela Cristea, pe contul ei de Instagram. Soția lui Tavi Clonda a postat pe Instagram mai multe imagini și chiar filmulețe de la eveniment, la care au fost prezenți și nașii micuței, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu.

Micuța Iris, alegeri neașteptate de pe tăvița

Nașa Cristina Șișcanu a fost cea care s-a ocupat de obiectele puse pe tăviță, de pe care fetița urma să aleagă. Printre obictele expuse s-au numărat cheile de la mașină, pixul, cartea, seringa, inelul cu diamante, microfonul, peria de păr etc. Micuța Iris și-a surprins părinții cu alegerile ei: cartea, seringa, apoi banii.

Vezi si: Stii ce se pune pe tava la taierea motului / ruperea turtei? Ai intreaga lista aici | Demamici.ro

„Mami te iubește mult de tot. N-am înțeles-o pe aia cu seringa, dar dacă tu vrei să faci asta, mami și tati te susțin din tot sufletul și o să faci tot ce vrei tu. Eu nu-ți doresc decât să fii sănătoasă, norocoasă în viață, să-ți dea Dumnezeu fericire și noi o să fim pe lângă tine să te iubim, să te aplaudăm pentru tot ce faci. Te iubește mami din toată inimioara”, i-a spus Gabriela Cristea fetiței sale. Mezina familiei a împlinit în luna martie vârsta de 2 ani.

Sarcină minune pentru Gabriela Cristea. Vedeta cheltuise 30.000 de euro ca să poată rămâne însărcinată

Pentru Gabriela Cristea, drumul către maternitate nu a fost unul ușor. Prezentatoarea TV s-a chinuit ani buni pentru a rămâne însărcinată și a apelat la diferite tratamente, dar și la fertilizare in vitro.

Nimic nu a funcționat, în ciuda faptului că vedeta cheltuise aproximativ 30.000 de euro pentru a-și vedea visul devenit realitate.

Ulterior, atunci când se aștepta mai puțin, Gabriela a rămas însărcinată pe cale naturală cu Victoria.

„Nu au reușit pe toate pe care le-am făcut. Am făcut șase de-a lungul timpului. Înainte să rămân însărcinată cu Victoria am făcut într-un singur an, înainte cu trei-patru luni de rămâne însărcinată, am făcut patru FIV-uri și încă un tratament, practic cinci tratamente într-un an. Fizic nu ai cum să faci mai multe.

E foarte greu. Nu tratamentul este greu, ci partea psihologică. Din păcate, în România nu există asistența asta psihologică”, mărturisea Gabriela, într-un interviu, în urmă cu 2 ani.

Vezi si: Gabriela Cristea vrea să apeleze la un psiholog pentru fetița cea mică: „Nu știm ce să mai facem. De ceva timp Iris se dezbracă de haine pe timpul nopții” | Demamici.ro

Vezi si: Zi de sărbătoare pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Victoria, fetița lor cea mare, a împlinit 3 ani | Demamici.ro

Vezi si: Gabriela Cristea, obezitate de gradul 1 după cele două sarcini. Ce dietă a ținut pentru a scăpa de 25 kg | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

2 săptămâni