Adela Popescu și Radu Vâlcan, prima apariție alături de copii. Cei doi băieței seamănă leit cu mama lor | Demamici.ro

Adela Popescu și Radu Vâlcan, prima apariție cu copiii. Cei doi băieței seamănă leit cu mama lor. Adela Popescu și Radu Vâlcan au acceptat propunerea de a participa la prima ședință foto publică, alături de cei doi copii ai lor.

Însărcinată cu cel de-al treilea junior al familiei, vedeta și-a surprins fanii cu cel mai recent pictorial realizat pentru revista VIVA! Este pentru prima dată când Adela și Radu își expun copiii într-o revistă, după ce au preferat de-a lungul anilor să fie extrem de discreți cu copiii lor și să publice fotografii cu micuții doar din unghiuri în care nu li se vedea chipul.

Andrei și Alexandru au reușit să fure toate privirile de pe copertă și să o eclipseze chiar și pe mămica lor însărcinată. Cei doi băieței, blonzi și cu ochi căprui, migdalați, seamănă leit cu mama lor Adela, mai ales băiețelul cel mare.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, prima apariție cu copiii. Cei doi băieței seamănă leit cu mama lor

„Pe scurt, toată viața noastră cu ei ne solicită permanent. Am și spus că ședința asta foto este o metaforă a vieții de părinte: nu te mai interesează cum îți stă ție rochia, ci să fie ei bine, veseli, prietenoși. Pesemne că nu ni se pare atât de greu dacă am hotărât să mai facem unul”, a declarat Adela Popescu în timpul ședinței foto.

Adela Popescu se bucură de cea de-a treia sarcină: „Momentele în care observi a doua liniuță de pe testul de sarcină sunt incredibile, emoționante”

Pentru Adela Popescu, viața de gravidă este una plăcută. Până acum, vedeta s-a bucurat doar de sarcini ușoare.

„Eu am avut cele trei sarcini foarte ușoare. Sau poate sunt genul care nu se plânge și îmbrățișează schimbările cu normalitate. Sigur că respir greu, nu pot să mă mai aplec, mi-e somn tot timpul, nu pot să mă mai odihnesc cum trebuie din cauza poziției în pat etc. Pe lângă toate astea sunt ceilalți doi pui, care au nevoie de mine cu normă întreagă. Dar nu mă plâng, asta mi-am dorit.”

Cât despre cel de-al treilea băiețel al familiei…

„Ne-am dorit foarte mult un al treilea copil, era doar o chestiune de timp. Momentele în care observi a doua liniuță de pe testul de sarcină sunt incredibile, emoționante. Cu siguranță, doar părinții înțeleg ce zic.

Am aflat printr-un telefon. A fost ceva între agonie și extaz pentru Radu. Eu eram foarte fericită. Știam de la început că va fi băiat, și gândul ăsta îmi dădea furnicături pe șira spinării de încântare”, a mai mărturisit Adela Popescu.

Adela Popescu și Radu Valcan s-au căsătorit în 2015 și formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul românesc.

Vezi si: Adela Popescu, despre numele celui de-al treilea bebeluș: „Vă prezint cele trei nume care au intrat în finală!” | Demamici.ro

Vezi si: Adela Popescu își așteaptă cel de-al treilea copil în casă nouă. Cum arată locuința în care s-au mutat | Demamici.ro

Vezi si: Adela Popescu a anunțat sexul celui de-al treilea copil! Surpriză de proporții pentru întreaga familie | Demamici.ro

Vezi si: Adela Popescu și-a afișat burtica de gravidă, în costum de baie: „Fetiță? Băiețel?” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

6 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

7 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

2 săptămâni