Mămici și tătici celebri

Fiica Oanei Roman a împlinit 9 ani. Isabela, sărbătorită de mama ei în Egipt: „Ai fost cel mai cuminte și vesel copil și ai devenit cea mai bună prietenă” | Demamici.ro

Fiica Oanei Roman a împlinit 9 ani. Isabela, sărbătorită de mama ei în Egipt: „Ai fost cel mai cuminte și vesel copil și ai devenit cea mai bună prietenă”. Isabela, fiica Oanei Roman, a împlinit vârsta de 9 ani.

Fetița a fost sărbătorită pe 21 februarie, într-o locație călduroasă și relaxantă, mai precis, în Egipt. Anul acesta, Oana Roman a decis să-și sărbătorească fiica într-o altă manieră. Pentru că și Isabela a mai crescut, iar petrecerile cu mulți copii și baloane colorate au fost date uitării, Oana Roman a decis anul acesta să-și aniverseze fiica într-o vacanță, petrecând timp ca două prietene.

Fiica Oanei Roman a împlinit 9 ani. Isabela, sărbătorită de mama ei în Egipt

„La mulți ani, iubita mea minunată! 9 ani de pură fericire. Ai fost cel mai cuminte și vesel copil și ai devenit cea mai bună prietenă. Îmi doresc să fii sănătoasă, fericită și iubită! Eu te voi iubi, proteja și ocroti toată viata și dincolo de ea! Te iubește mami mult de tot”, a fost mesajul pe care Oana Roman i l-a transmis fiicei sale, de ziua ei de naștere.

Nu doar ziua de naștere a fost atipică, față de ceilalți ani, dar și cadoul primit. Oana Roman a surprins-o pe Isabela cu o vizită la un salon de înfrumusețare, acolo unde fetița a putut să-și aleagă o coafură pe placul ei.

„Nu e foarte ieftin, dar e cadoul Isei de ziua ei. Patru cozi cu extraextensii au costat 50 de euro”, a mai povestit Oana Roman pe pagina ei de Instagram.

Oana Roman și Isabela au o relație apropiată: „A zis că cel mai frumos cadou este că e cu mine în vacanță”

Cele două au stabilit o conexiune aparte, în toți acești ani, în care de multe ori lucrurile nu au fost ușoare, pe fondul problemelor care au mai apărut și în căsnicia vedetei. Isabela a fost afectată de despărțirea părinților ei și a fost nevoită să meargă și la ședințe de terapie, după despărțirea acestora.

„Suntem bine, dar, într-adevăr, Isa este afectată de situație pentru că ea era obișnuită cu prezența tatălui ei în permanență alături de ea. Este foarte greu pentru ea și o înțeleg, oricât e de matură și de mare și în cazul ei, da, am apelat la ajutor specializat”, declara Oana Roman la acea vreme.

În prezent, vedeta și tatăl fetiței au decis să-și mai acorde o șansă, iar relația lor pare să fie din nou pe calea cea bună. Chiar dacă tatăl fetei, Marius Elisei, nu a putut fi și el prezent, micuța s-a simțit minunat alături de mama ei în vacanță.

„Azi am reușit să îi fac o surpriză frumoasă Isei. Cei de la hotel m-au ajutat foarte mult. Isa a spus că a fost una dintre cele mai frumoase aniversări, deși știu că și-ar fi dorit să fie cu copiii, cu colegii de la școală și mai ales să îl vadă pe tatăl ei. Am vrut să o duc la un magazin să îi cumpăr un cadou și nu a vrut nimic, pentru că a zis că cel mai frumos cadou este că e cu mine în vacanță. Și asta e cea mai mare bucurie că am reușit să cresc un copil atât de minunat”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Vezi și: Oana Roman, de urgență cu fetița la medic. Ce simptome a prezentat micuța Isa | Demamici.ro

Vezi și: Oana Roman, cu fetița la spital din cauza heliului dintr-un balon: „S-a prăbușit la pământ!” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

4 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

5 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

6 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

6 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână