Fiica lui Razvan Fodor, ticuri anxioase dupa plecarea tatalui in „Asia Express” | Demamici.ro

Fiica lui Razvan Fodor, ticuri anxioase dupa plecarea tatalui in „Asia Express”. Razvan Fodor si Sorin Bontea au reusit performanta de a ajunge in ultimele 3 echipe care se lupta pentru marele premiu in aventura „Asia Express – Drumul Comorilor”.

Prietenia de ani s-a dovedit a fi un liant perfect al echipei inscrise in ultima etapa a reality show-ului fenomen.

Cat timp au stat in Asia, concurentii au primit de cateva ori mesaje de la cei dragi. Imagini si cuvinte menite sa-i incurajeze si sa le dea forta sa continue.

Vezi si: Momente emotionante la Asia Express. Adda, in lacrimi, cand si-a vazut baietelul VIDEO | Demamici.ro

Fiica lui Razvan Fodor, ticuri anxioase dupa plecarea tatalui in „Asia Express”

Chiar si asa dorul a fost extrem de mare de ambele parti. Diana, fiica lui Razvan Fodor, a suportat greu plecarea tatalui. Mai mult decat atat, fetita a dezvoltat unele ticuri anxioase care au trecut in momentul in care Fodor s-a reintors in sanul familiei.

„Deși Irina și cu mine am încercat să îi explicăm ce aventură o să trăiască tati și cu câte poveșți o să vină acasă, Diana nu a încasat prea bine perioada asta lungă de separare. Ba, la un moment dat, a dezvoltat și niște ticuri anxioase care au trecut însă imediat ce m-am întors acasă”, a declarat Razvan Fodor intr-un interviu pentru Viva.

Dupa doua luni in care au fost separati, tatal si fiica s-au strans din nou in brate, iar problemele fetitei au disparut complet. Pana la plecarea in Asia, Razvan nu a mai fost separat de fete mai mult de 4, 5 zile consecutive.

Irina Fodor pentru okmagazine.ro: „Niciunul dintre noi nu s-a aşteptat să ne fie atât de greu despărţiţi. Toată perioada cât a fost plecat a fost dificilă. Nu am stat de multe ori departe unul de altul.”

Razvan Fodor (44 de ani) si Irina (31 de ani) au 13 ani de relatie si 10 de casnicie. In toti acesti ani, cei doi nu au mai fost despartiti niciodata pentru o perioada atat de lunga.

Intrebati despre un al doilea mostenitor, cei doi au fost ezitanti. Cu toate ca Diana (9 ani) isi mai doreste o surioara, Razvan si Irina nu par convinsi ca ar vrea al doilea copil.

Irina Fodor: „Ne-am tot gândit, dar trebuie să recunoaştem că ne e bine aşa, a crescut Diana, am devenit uşor egoişti, avem vacanţele noastre.”

Razvan Fodor: „Ea are vârsta, acum se fac copiii de la 30 în sus. La mine e problema. (râde) Nu că aş fi bătrânel, dar la 45 de ani, încă un copil, nu ştiu, sincer… E în pom treaba asta.”

Vezi si: Chef Sorin Bontea are doi copii. Cum arata familia lui VIDEO | Demamici.ro

Adda si Catalin Rizea, in postura de parinti! Cat de frumos este baietelul lor, Alexandru | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

5 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

7 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână