Mămici și tătici celebri

Fiica lui Paul Walker s-a măritat. Vin Diesel, cel mai bun prieten al tatălui ei, a condus-o la altar în locul lui | Demamici.ro

Fiica lui Paul Walker s-a măritat. Vin Diesel, cel mai bun prieten al tatălui ei, a condus-o la altar în locul lui. Mewadow Walker, urmașa regretatului star din „Fast and Furious”, a îmbrăcat rochia de mireasă la vârsta de 22 de ani, la doar câteva luni după ce anunța logodna.

Fiica actorului Paul Walker s-a căsătorit cu Louis Thornton-Allan într-o ceremonie restrânsă, pe o plajă din Republica Dominicană.

„Suntem căsătoriți!!!”, a scris ea în postarea de pe Instagram.

La nuntă au participat și prieteni din anturajul regretatului ei tată, inclusiv colegi din seria „Fast and Furious”.
Bineînțeles, actorul Vin Diesel nu a putut lipsi de la acest moment important din viața lui Meadow.

„A făcut o treabă incredibilă. Nu ne-am fi putut imagina ceva care să fie mai perfect de atât. Sinceră să fiu, a fost ușor și simplu. Eu și Louis am știut exact ce ne dorim încă de la început. A fost o ceremonie intimă”, a spus fiica lui Paul Walker.

Cu adevărat emoționant a fost momentul în care actorul a condus-o la altar pe fiica regretatului său prieten, iar imaginile au făcut înconjurul lumii.
Vin Diesel, care este și nașul de botez al lui Meadow, a fost ca un tată pentru fiica lui Paul Walker, după moartea lui. Meadow avea doar 15 ani atunci când Paul Walker a murit în fatidicul accident de mașină.

„Este prima persoană care îmi urează la mulți ani de Ziua Tatălui”, a spus actorul Vin Diesel.

„Să o văd alături de copiii mei este una dintre cele mai frumoase imagini. Sunt momente când o văd că se joaca cu Pauline (n. red fiica lui) și mă afectează profund pentru că îmi imaginez ce simte fratele meu (n. red Paul Walker) când vede asta”, a mai spus Vin Diesel.

Fiica lui Paul Walker, ultimul an alături de tatăl ei

Cu un an înainte ca actorul să moară în fatidicul accident, Meadow a decis să se mute din Hawaii, unde locuise cu mama ei. A venit în California, special pentru a petrece mai mult timp alături de tatăl ei.

A fost o perioadă în care Meadow a reușit să se bucure de prezența lui și s-au apropiat enorm.

„Ii plăcea să fie tata. Era așa de mândru de ea”, a povestit fratele starului, Cody, pentru People.

Fiica actorului păstrează vie amintirea tatălui ei, prin intermediul rețelelor de socializare, dar și prin Fundația Paul Walker, de care se ocupă.

Paul Walker a murit în 2013, la vârsta de 40 de ani. Starul din Fast&Furios era pasager în masina unui prieten, pilotul Roger Rodas. Într-un moment de neatenție, șoferul a pierdut controlul mașinii, un Porsche Carrera GT, iar aceasta s-a izbit de un stâlp, apoi de un copac, și a luat foc. Cei doi nu au supraviețuit.

Vezi si: Fiica actorului Paul Walker, mesaj plin de emoție, în ziua în care tatăl ei ar fi împlinit 47 de ani | Demamici.ro

Vezi si: Angelina Jolie, mamă cu 6 copii: „Încerc mereu să fiu calmă în fața copiilor, iar ei să nu-mi simtă fricile” | Demamici.ro

Vezi si: Ramona Bădescu, gânduri de mamă la 51 de ani: „Îmi pare rău că Dumnezeu mi l-a dat atât de târziu” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o zi

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

6 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni