Mămici și tătici celebri

Fotografie rară cu băiatul lui Răzvan Simion. Tudor a împlinit 13 ani și seamănă tot mai mult cu tatăl lui | Demamici.ro

Fotografie rară cu băiatul lui Răzvan Simion. Tudor a împlinit 13 ani și seamănă tot mai mult cu tatăl lui. Răzvan Simion, prezentatorul matinal de la Antena 1, a cunoscut sentimentul paternității pe vremea când avea doar 24 de ani.

Atunci, alături de fosta lui soție, întâmpinau cu bucurie venirea pe lume a fiicei lor, Ianca. Câțiva ani mai târziu, bucuria avea să se repete pentru fostul cuplu, iar micuțul Tudor a fost cel care le-a întregit familia.

Chiar dacă relația cu mama celor doi copii s-a destrămat în urmă cu câțiva ani, Răzvan Simion a rămas în continuare un tată devotat pentru cei doi copii ai săi. Prezentatorul TV petrece timp cu Ianca și Tudor ori de câte ori are ocazia, iar momentele speciale, precum aniversările, au întâietate.

La data de 27 octombrie, băiatul lui, Tudor, a împlinit vârsta de 13 ani și se îndreaptă cu pași rapizi spre adolescență, asemenea surorii sale, în vârstă de 17 ani.

De ziua fiului său, Răzvan Simion a publicat o fotografie recentă cu Tudor, ocazie cu care i-a transmis și un mesaj public de ziua lui:Mulți ani, Puiule de Om!”, a scris moderatorul.

Printre vedetele care l-au felicitat pe Tudor în dreptul postării se numără: Diana Munteanu, Mihai Bobonete, Elida Toma, dar și mulți fani care îi urmăresc activitatea.

Răzvan Simion a mers în vacanță cu fosta soție și cei doi copii ai lor

Deși au divorțat în urmă cu șase ani, atât Răzvan, cât și Diana, au mers pe drumuri separate, însă numitorul lor comun a rămas mereu familia, cei doi copii pe care îi au împreună.

Pentru Răzvan Simion, cel mai dificil lucru odată cu divorțul a fost să le explice copiilor, în special fetei sale, care avea o vârstă mai mare, ce se întâmplă între el și mama ei.

„La mine cel mai complicat a fost să îi explic fetiței ce se întâmplă”, a dezvăluit la un moment dat, Răzvan Simion, în emisiunea lui.

Din acest motiv, prezentatorul TV și fosta soție au decis să rămână în relații amiabile, ba chiar au mers și în vacanță cu cei doi copii ai lor. Așa s-a întâmplat și anul trecut, atunci când au mers împreună în vacanță în Austria și au petrecut momente frumoase pe pârtia de ski.

„Ne vedem doar pe teritorii neutre”, scria Răzvan Simion pe atunci, în dreptul imaginilor publicate pe Instagram.

Vezi si: Fiica lui Răzvan Simion a împlinit 16 ani! Cât de frumoasă este Ianca | Demamici.ro

Vezi si: Chef Sorin Bontea are doi copii. Cum arata familia lui VIDEO | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o zi

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni