Fetița Deei și a lui Dinu Maxer a împlinit un an! Ce a ales Maysa de pe tavă | Demamici.ro

Fetița Deei și a lui Dinu Maxer a împlinit un an! Ce a ales Maysa de pe tavă? Mezina familiei Maxer a împlinit primul anișor. Micuța Maysa Maria le-a adus și mai multă împlinire părinților și frățiorului mai mare care o adoră.

Fetița Deei și a lui Dinu Maxer a împlinit un an! Mesajul transmis de Deea Maxer

Deea și-a dorit foarte mult să aibă și o fetiță și iată că odată cu venirea pe lume a Maysei visul i s-a împlinit. Soția lui Dinu Maxer este acum mamă de băiat, dar și de fetiță. Cu ocazia împlinirii primului anișor de viață, Deea i-a făcut o urare emoționantă Maysei.

„Prin tine se explică Dumnezeu! Toată viața te-am dorit! Am strigat Universului sperând că dorința mea să ajungă la el, i-am vorbit Fecioarei Maria in cele mai sfinte locuri, m-am rugat lui Dumnezeu în momentele în care credeam că nu mă mai aude, te-am chemat cu voce tare și toate urechile au auzit cât de dorită erai!

Minunea mea, îți mulțumesc că ai venit în viața noastră și m-ai ales să iti fiu mamă. Plâng acum, copleșită de emoție, gândindu-mă că a trecut un an de când intrasem in travaliu. A fost cel mai așteptat moment, după nașterea frățiorului tău, întâlnirea cu tine.

Și ai făcut ca întâlnirea noastră să fie de neuitat.

Îți mulțumesc pentru fiecare zâmbet, fiecare strângere de deget, pentru fiecare îmbrățișare. Îți mulțumesc pentru că faci parte din mine și că ai completat familia noastră. Ai fost dorită, iar acum ești adorată!

Fetița inimii mele, te iubește mami mult, frățiorul tău te-a chemat din stele și te adoră, iar tati e topit după zâmbetele și îmbrățișările tale dulci.

Maysa mea, La mulți ani!

Primul an din viața ta sper să fie doar o fărâmă din minunată viața ce te așteaptă să o trăiești cu bunătate, cu iubire, cu noroc și înțelepciune, cu mult curaj, iar noi să îți veghem pașii urcând pe treptele îndeplinirii dorințelor tale.

Te iubesc! Vă iubesc!

Sunt o mamă împlinită!”

Fetița Deei și a lui Dinu Maxer a împlinit un an! Ce a ales Maysa de pe tavă

Soții Maxer și-au sărbătorit fetița așa cum se cuvinte, într-o locație selectă, alături de oameni dragi. Baloanele colorate, aranjamentele speciale și mâncarea aleasă nu au lipsit de pe mesele invitaților.

Tradițiile au fost respectate, iar Maysa a ales de pe tăviță trei dintre lucrurile care au atras-o cel mai mult și despre care se spune că i-ar contura viitorul.

„Maysa a ales de pe tăviță : accesoriu de tenis de câmp, creionul si oglinda.
Să înțeleg că avem o viitoare campioană la tenis? Așa să ii fie destinul?”, a scris Deea Maxer pe profilul său de Instagram.

Vezi si: Primele fotografii cu Maysa, fetita Deei si a lui Dinu Maxer | Demamici.ro

Vezi si: Deea Maxer a nascut prin cezariana: „interventia a fost una complicata!” VIDEO | Demamici.ro

Mesajul pe care Deea Maxer l-a postat pe contul de socializare dupa ce-a nascut

„Maysa Maria Maxer, BINE AI VENIT pe lume! Suntem binecuvântați!❤️ Ora nașterii 06:54, după ce Maysa ne-a luat prin surprindere.

Membranele s-au rupt la ora 2:30 chiar dacă cezariana era programată în această dimineață la ora 7. Are 3190 gr și 49 cm, gălăgioasă dar extrem de grațioasă. Mulțumesc dnei Prof.Univ. DR Liana Pleș

pentru tot efortul depus împreună cu echipa dânsei din cadrul maternității BUCUR. Datorită dânsei suntem bine, intervenția fiind una complicată.

Mulțumesc pentru mesaje și gânduri!”

Vezi si: Stii ce se pune pe tava la taierea motului / ruperea turtei? Ai intreaga lista aici | Demamici.ro

 

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o zi

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână