Mămici și tătici celebri

Ella, fiica Andreei Bălan, a împlinit 7 ani! Ce petrecere cu tematică i-a organizat artista | Demamici.ro

Ella, fiica Andreei Bălan, a împlinit 7 ani! Ce petrecere cu tematică i-a organizat artista. Ella, fiica Andreei Bălan, a avut parte de o petrecere fabuloasă de ziua ei de naștere.

Celebra sa mamă s-a ocupat de tot evenimentul până la cel mai mic detaliu. Artista a avut grijă ca fata ei să aibă parte de o petrecere aşa cum a visat. Mai mult, în această zi specială, jurata de la Antena 1 le-a pregătit o surpriză şi celor care o urmăresc.

Ella a împlinit 7 ani pe 9 octombrie. Andreea Bălan i-a organizat fiicei sale o petrecere în avans de la care nu au lipsit Victor Cornea, partenerul acesteia, dar și Andreea Antonescu, însoțită de fiicele ei, Sienna și Venice Victoria.

„În această lume, ele sunt lumea mea! ❤️ La mulți ani, @ellamaya.official!”a scris Andreea Bălan pe Instagram, alături de mai multe imagini de la petrecere.

Andreea Bălan, mesaj emoționant de ziua fiicei sale

Încă de la primele ore ale dimineţii, Andreea Bălan a fost cuprinsă de emoţii. Vedeta a transmis pe contul său de Instagram un mesaj în care i-a făcut o urare Ellei, ținând să le spună încă o dată celor care o urmăresc cât este de fericită de când a devenit mamă.

„Viața este o poveste frumoasă și imprevizibilă, iar timpul trece prea repede. În această zi frumoasă, Ella Maya împlinește șapte anișori, iar eu de tot atâția ani sunt cea mai împlinită. Ieri am sărbătorit-o cu un super party, ea iar ea ne-a bucurat cu râsetele ei”, a scris Andreea Bălan pe pagina ei de Instagram.

Ella, fiica Andreei Bălan, a împlinit 7 ani!

Andreea Bălan nu i-a uitat nici pe cei care o urmăresc de atâţia ani. Cu ocazia zilei de naştere a Ellei, artista a lansat o piesă alături de aceasta care se numeşte „Copilărie”. Mai mult decât atât, artista a explicat că naşterea fiicei sale a făcut-o să înţeleagă ce înseamnă iubirea sinceră şi necondiţionată.

„Acum 7 ani, Ella a venit pe lume și m-a împlinit la cel mai înalt nivel și m-a învățat ce înseamnă iubirea necondiționată❤️ Azi sunt foarte fericită că lansăm și cântăm împreună piesa #Copilărie, o piesă superbă, de suflet, în care sunt convinsă că o să vă regăsiți cu toții”a mai spus artista.

Andreea Bălan a suferit o complicație la naștere – embolie amniotică

Andreea Balan a fost la un pas de moarte în urmă cu patru ani, când în urma nașterii a făcut o complicație extrem de rară numită embolie amniotică. Lichidul amniotic i-a intrat în sânge făcând-o să intre în stop cardio-respirator.

Artista a povestit la acea vreme cu lux de amănunte experiența prin care a trecut.

„Am venit pe 4 martie, programata la cezariana la ora 17:30. Am venit cu vreo 2-3 ore inainte sa vad decorul. Am ajuns in sala la ora 17:00, a inceput operatia de cezariana, cu anestezie, cu tot. La 17:30 a iesit Clara Maria si imediat cum mi s-a pus la obrajor si am pupat-o, imediat dupa aceea am intrat in stop cardio-respirator. De ce? Pentru ca am facut embolie amniotica.

Embolia amniotica este un caz foarte rar, unul la 80.000. Nici eu nu am stiut exact ce inseamna. M-am documentat ca eu asta fac. Embolia cu lichid amniotic, prescurtat Ela reprezinta o complicatie foarte grava a sarcinii, a nasterii sau a avortului. Se datoreaza trecerii de lichid amniotic in sange. Mortalitatea materna intre 61 si 81 %, sechelaritate neurologica 85%.

Deci daca eu sunt acum o supravietuitoare, eu ar trebui sa fiu 85%… Momentan nu sunt, dar vedem mai incolo. (…). Eu am nascut cu doctorita mea Elena Voiculescu care ma monitorizeaza de peste 10 ani, cu care am nascut-o si pe Ella Maya. Imediat cum am intrat in stop cardio-respirator au inceput manevrele de resuscitare.

Am fost intubata si doctorita mea si-a dat seama ca asta este problema. Bineinteles ca s-a consultat cu domnul doctor Herghelegiu, directorul spitalului, s-a mai consultat cu inca o doctorita si toti 3, impreuna cu doamna anestezista Mihaela Craciun au hotarat ca aceasta este problema, embolie amniotica”, povestea artista de pe patul de spital.

Vezi și: Andreea Antonescu, însărcinată în „America Express”: „Pe lângă Andreea, eu am avut-o și pe ea în burtică și m-a protejat” VIDEO | Demamici.ro

Vezi și: Puya și Melinda Gărdescu, părinții a trei fete. Cum s-au cunoscut și ce spune artistul despre viața de familie | Demamici.ro

Vezi și: Ce familie frumoasă are Nelu Cortea, partenerul lui Cătălin Bordea, de la „America Express” | Demamici.ro

Vezi și: Jean Gavril, în postura de soț și tată. Concurentul de la „America Express” are o fetiță de un anișor: „Tot ce îmi doresc pentru ea este să fie sănătoasă” | Demamici.ro

Vezi și: Puya are trei fete, dar își mai dorește copii: „Încerc să creez o familie unită” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

o zi

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

o zi

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

3 zile

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 săptămâni

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 săptămâni