Detalii despre starea lui Cristian Ștefan, bebelușul abandonat într-o pungă pe o stradă din București: „Depinde de aparate!” | Demamici.ro

Detalii despre starea lui Cristian Ștefan, bebelușul abandonat într-o pungă pe o stradă din București: „Depinde de aparate!”. Cu toate că mama nu l-a vrut, micuțul s-a încăpățânat să trăiască și nu a abandonat lupta pentru viață. Firav, învelit doar într-un tricou, copilașul a fost găsit la timp și transportat de urgență la spital. Doctorul Cătălin Cîrstoveanu a vorbit despre starea de sănătate a micuțului care a supraviețuit printr-un miracol.

Detalii despre starea lui Cristian Ștefan, bebelușul abandonat într-o pungă pe o stradă din București: „Depinde de aparate!”

Dr. Cătălin Cîrstoveanu, șeful secției ATI nou-născuți de la Spitalul Marie Curie: „A stat o anumită perioadă fără oxigen, fără să fie resuscitat, evident fără suport, a stat la rece și a fost o perioadă în care a fost fără niciun fel de ajutor. Dar sperăm că toate aceste agresiuni nu au însemnat nimic pentru viața lui.

Problema noastră este să vedem că tolerează și nutriția. Încă nu poate să tolereze vreo patru-cinci mililitri de lapte, este prea mult pentru el, deocamdată. O să scădem mai jos, mai puțin. Un mililitru, doi.

Aș da o nutriție doar ca să existe ceva în tubul digestiv, să vedem cum se comportă și tubul digestiv în agresiunea pe care a avut-o, dar una peste alta starea lui este una mult îmbunătățită și suntem foarte bucuroși de evoluția lui Cristian Ștefan.”

Polițiștii au identificat-o pe mamă. Aceasta se află sub control judiciar și urmează să fie supusă unei expertize psihiatrice.

Povestea nou-născutului abandonat într-o pungă pe o stradă din Capitală

Caz revoltător în București, în preajma Sărbătorilor de Crăciun. Un bebeluș nou-născut a fost descoperit din întâmplare, pe o stradă din Sectorul 3 al Capitalei.

Băiețelul fusese abandonat într-o pungă și, din fericire, la momentul descoperirii, micuțul era încă în viață.

Marți seara, în jurul orei 21:00, o femeie care se afla prin zona străzii Fizicienilor a făcut descoperire și, fără să mai stea pe gânduri, a sunat imediat la 112. Bebelușul a fost preluat și transportat la spitalul Marie Curie.

Copilul era învelit doar într-un tricou, avea un scutec pe el și era băgat într-o pungă.

Până au ajuns poliția și ambulanța, martorii l-au băgat pe bebeluș în scara blocului și l-au acoperit cu o pătură ca să îl încălzească.

„În această seară, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată că în fața unui bloc din sectorul 3, într-o pungă, a fost găsit un nou-născut. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 13, precum și echipaj de prim ajutor.

Copilul a fost preluat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei în vederea identificării mamei, precum și pentru stabilirea situației de fapt și de drept”, a transmis Poliția, potrivit Digi24.

Vezi si: Un cuplu de români din Italia și-a abandonat bebelușul de 4 luni pe stradă. Era primul lor copil | Demamici.ro

Vezi si: Un băiețel nou-nascut, abandonat pe un câmp din Ilfov, salvat de medici din stop cardio-respirator | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

5 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

6 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

7 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

7 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână