Flavia Mihășan a aflat sexul bebelușului din burtică: „Asta ne-am dorit de când am aflat că sunt însărcinată!” | Demamici.ro

Flavia Mihășan a aflat sexul bebelușului din burtică: „Asta ne-am dorit de când am aflat că sunt însărcinată!” Flavia Mihășan anunța în urmă cu câteva săptămâni că urmează să devină mămică pentru a doua oară. Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” și-a dorit să aibă copiii de vârste apropiate și a fost extrem de fericită când a primit vestea celei de-a doua sarcini.

Flavia Mihășan a aflat sexul bebelușului din burtică: „Asta ne-am dorit de când am aflat că sunt însărcinată!”

De Crăciun, Flavia a anunțat că are în burtică încă un băiețel, exact cum și-a dorit încă din primele clipe în care a aflat că va deveni mamă de 2. „Cineva drag mi-a spus odată că leoaicele sunt mame de băieți și mare dreptate a avut, cel puțin în cazul meu! 🥰😍😍 Da, vom mai mai avea un băiețel și acum că știm asta, putem spune că asta ne-am dorit de când am aflat că sunt însărcinată! ❤️”.

Felicitările au început să curgă pe contul de Instagram al blondinei, la fel și mesajele în care erau prezentate aceleași coincidențe de leoaice cu băieței. „A mea soție este mamă de 2 băieți, sora mea este mamă de 3 baieti și aș putea continua😁… firește leoaice toate… sarcină ușoară și sărbători frumoase”.

„Am o vecină leoaică cu 4 băieței, așa că nu se știe niciodată 😄. Ne bucurăm mult pentru voi🥰🎉. Este o minunăție să ai copii♥️. Sărbători minunate 😘😘😘😘” au fost doar două dintre comentariile lăsate de internauți.

Flavia Mihășan a anunțat cea de-a doua sarcină după prima morfologie

Flavia Mihășan a făcut anunțul despre cea de-a doua sarcină după ce a trecut de prima morfologie și s-a asigurat că bebele se dezvoltă corespunzător și este sănătos.

Spre deosebire de prima sarcină, cea de-a doua a venit la pachet cu grețuri mai accentuate, cu stări de somnolență mai pronunțate, insomnii, dar și o poftă mai mare de mâncare. Flavia Mihășan a acordat un interviu în exclusivitate pentru revista VIVA unde a făcut câteva mărturisiri legate de perioada frumoasă pe care o trăiește.

Flavia Mihășan: „Am intrat deja în al doilea trimestru de sarcină, despre care și eu cred că e mai ușor, efectiv nu-mi vine să cred cât de repede a trecut timpul de data asta. Și mie mi se spunea că nicio sarcină nu seamănă cu alta și pot zice că, într-adevăr, așa e. Spre deosebire de prima sarcină, de data asta am avut senzații de greață, mi-a fost foarte somn și, cumva, am avut și insomnii. Dar, în general, nu mă pot plânge că trăiesc o sarcină grea…

în primele săptămâni am avut stări de greață, o foarte mare poftă de mâncare, ceea ce nu se întâmplase în timpul primei sarcini.”

Sarcina a fost una planificată și mult dorită. Părinții au vrut să aibă copii de vârste apropiate, ținând cont că și ei provin din familii cu mai mulți copii și au relații foarte apropiate cu frații.

Vezi si: Flavia Mihășan, însărcinată a doua oară: „Micuțul nostru perfect va fi frățiorul mai mare!” | Demamici.ro

Vezi si: Băiețelul Flaviei Mihășan a împlinit un an! Primele imagini cu chipul micuțului | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

2 săptămâni