Dana Rogoz și-a botezat fetița! Imagini superbe de la petrecerea Liei Elena | Demamici.ro

Dana Rogoz și-a botezat fetița! Imagini superbe de la petrecerea Liei Elena. Sâmbătă, 29 august 2020, Dana Rogoz (34 ani) și soțul său Radu Dragomir (53 ani) și-au botezat fetița. Petrecerea a avut loc în „căsuța din poiană” The Wedding House, o locație superbă din județul Giurgiu, în aer liber.

Invitații s-au îmbrăcat lejer, în ținute boho-chic, făcute din fibre naturale. Nu au lipsit pălăriile de paie, sandalele cu talpă din iută, dar nici zâmbetele.

Dana Rogoz și-a botezat fetița! Imagini superbe de la petrecerea Liei Elena

Evenimentul a fost unul relaxat în care s-a pus accentul pe natură, pe lejeritate. Coafurile elegante și machiajul strident nu au făcut parte din cadrul acestei petreceri fine. De la botez nu au lipsit nume celebre din showbiz-ul românesc precum Andreea Esca, Adela Popescu și Radu Vâlcan (nașii băiețelului Danei Rogoz).

„Azi a fost botezul fetiţei noastre minunate, Lia Elena. Să fii iubită şi fericită mereu, dragostea noastră! Noi te iubim infinit de mult şi îţi multumim că ne-ai ales. Multumim din suflet pentru toate urarile. Cand nu credeam ca putem fi mai fericiti de atat, a aparut ea.”, a scris Dana Rogoz pe pagina sa de Facebook.

Dana Rogoz a ales să împărtășească imagini de la evenimentul important din viața de familie și cu prietenii de pe conturile de socializare.

Prima băiță a micuței Lia, cea de după botez, a fost făcută în aceeași notă de apropiere de natură. Nașa a pregătit o copaie de lemn pe care a umplut-o cu apă în care a pus elementele tradiționale. După băiță apa a fost aruncată la flori pentru ca micuța să fie foarte iubită.

Simplitatea și modestia cu care Dana Rogoz a organizat botezul fetiței sale au fost apreciate.

„Ce idee frumoasa sa folositi o copaie din lemn si sa aiba parte de peima baita in natura! 💚💚💚”, „Cat de simplu si frumos!❤️”, „Cât de frumos și minunat ați organizat totul! ❣️tot respectul pt. simplitatea și modestia voastră”,

„Asta mi-a plăcut și mi place la tine unicitatea, simplitatea, modestia, naturalețea în tot ceea ce faci. Nu știu de unde ți vin ideile astea, dar sincer te admir și abia aștept să văd cu ce mă mai surprinzi. Lia să fie sănătoasă și să aibă un dram de noroc, că restul faceți voi părinții.❤️❤️”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care actrița le-a primit pe contul de Instagram.

Dana Rogoz a devenit mamă pentru a doua oară pe 20.05.2020

„Și așa arată o mamă după hohote de plâns de fericire. Suntem doar noi două aici, așa că încă de dimineață trimit zeci de poze și de filmări celor de acasă. Fiecare încearcă să iși dea seama cu cine seamănă, dar eu când mă uit la ea văd doar iubire! Cea mai mare bucurie din lume este să iți ții copilul sănătos în brațe. Te iubesc, minunea mea de fetiță, te iubesc!”, a fost mesajul pe care Dana Rogoz l-a postat pe Instagram la scurt timp după venirea pe lume a fetiței sale.

Dana Rogoz, relatie de 15 ani cu Radu Dragomir

In 2012, Dana Rogoz a fost ceruta in casatorie dupa o relatie de 8 ani cu Radu Dragomir. Dana Rogoz si Radu Dragomir mai au impreuna un baietel de 5 ani. Vedeta l-a adus pe lume pe Vlad Luca pe 1 Martie 2014. Baietelul a fost nascut prin cezariana si a avut 48 cm si 2980 g.

Vezi si: Dana Rogoz a născut. Prima fotografie cu micuța Lia Elena | Demamici.ro

Vezi si: Dana Rogoz, despre regulile pe care le aplica in educatia fiului sau: „Am inceput sa spun NU ferm!” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o săptămână

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 săptămâni

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

2 săptămâni

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

3 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

3 săptămâni