Fetița de 5 ani care avea nevoie de o inimă nouă a murit înainte să o primească: „Dormi în linişte, prințesa noastră!” | Demamici.ro

Fetița de 5 ani care avea nevoie de o inimă nouă a murit înainte să o primească: „Dormi în linişte, prințesa noastră!” Micuța Thalia a fost diagnosticată la data de 16 noiembrie 2018 cu o afecțiune gravă: cardiomiopatie restrictivă.

Fetița de 5 ani care avea nevoie de o inimă nouă a murit înainte să o primească

Avea doar 3 anișori, însă zâmbetul ei angelic părea departe de orice fel de tragedie. Părinților li s-a spus că singura ei șansă la viață este un transplant de inimă. Cardiomiopatia restrictivă este o boală rară care apare „o dată la un milion”.

Afecțiunea este o formă ultra-rară de boală musculară care înăbușeşte ventriculii din jurul inimii.

Din acel moment, întreaga familie a luptat, fără să aibă prea mult timp în fața lor.

Inima micuței Thalia-Beau Wright nu a mai putut aștepta donatorul, iar fetița a plecat în lumea îngerilor în urmă cu câteva zile.

Anunțul a fost făcut pe Facebook de familia fetiței, care deja se implicase într-o campanie de strângere de fonduri pentru salvarea fetiței.

„Cum vom trăi vreodată fără inima și sufletul tău frumos? Cum va mai fi lumea fără tine în ea? Cum va fi lumină fără zâmbetul tău? Aproape 6 ani binecuvântați de tine în brațele noastre și o viață înainte cu tine în inimile noastre.

Familia noastră va rămâne destrămată pentru totdeauna, dar vom trăi cu această durere de inimă, știind cât de binecuvântaţi am fost să te numim a noastră. Dormi în linişte prințesa noastră” au mărturisit părinţii, răpuşi de durere, potrivit dailymail.co.uk.

Mama Thaliei l-a născut pe frățiorul Thaliei, la trei zile după cumplitul diagnostic

Familia fetiței a experimentat un carusel de emoții. La câteva zile după ce medicii le-au le-au dat cea mai grea veste despre fetița lor, mama ei a intrat în travaliu.

Însărcinată cu cel de-al doilea copil, un băiețel, Ellie-Mae Wright a experimentat lacrimi de fericire și de durere odată cu venirea pe lumea a bebelușului, iar cel mai greu de suportat a fost  gândul că bebelușul Rudy și surioara lui nu vor crește împreună și de acum înainte.

Anul trecut, familia fetiței a început o campanie de sensibilizare pentru donarea de organe, însă nici doi ani mai târziu nu au reușit să găsească un donator. Thalia și-a dat ultima suflare în data de 24 august.

Recent, familia a lansat o strângere de fonduri suplimentare pentru a ajuta la plata înmormântării Thaliei.

Vezi si: Victor a suferit la 3 ani un transplant de șase organe. Micuțul erou, aplaudat de medici la externare | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

10 ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

4 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni