Cum a fost prima noapte cu bebelușul acasă pentru Dani Oțil și Gabriela: „Am dormit cam cât dormi când ești student” | Demamici.ro

Cum a fost prima noapte cu bebelușul acasă pentru Dani Oțil și Gabriela: „Am dormit cam cât dormi când ești student.” Frumosul cuplu și-a luat bebelușul acasă. După câteva zile petrecute în maternitate, Gabriela Prisăcariu și-a dus băiețelul acasă.

Dani s-a ținut de glume din primele clipe în care și-a urcat bebelușul în mașină.

„Dacă plângi și nu-ți place în mașină, voi folosi acest filmuleț împotriva ta atunci când vei intra pentru prima dată pe circuit cu o mașină și o să vrei să mergi cu 200 la oră. La 3 la oră, să nu cumva să plângem. Bine, eu.”, a spus Dani Oțil, într-un story postat pe contul de Instagram.

Ajuns acasă, micuțul a făcut cunoștință cu blănosul familiei, „gălușcă”. Animăluțul l-a inspectat cu o privire curioasă, dornic parcă să-i spună mogâldeței că a nimerit pe un teritoriu privat.

Cum a fost prima noapte cu bebelușul acasă pentru Dani Oțil și Gabriela

Emoțiile din prima noapte petrecută cu bebelușul, acasă, sunt foarte mari pentru toți părinții, cu atât mai mult dacă sunt la primul copil. Ajutorul din maternitate dispare, iar greutățile se mută total pe umerii mai mult sau mai puțin pregătiți ai celor care l-au adus pe lume.

Dani Oțil a împărtășit cu prietenii de pe Instagram primele impresii după prima noapte cu bebelușul acasă: „Prima noapte cu bebelușul acasă. Am dormit cam cât dormi când ești student și îți aduci iubita la cămin, dar stai în cameră cu încă 4 băieți. S-a tras de tzâtză, s-a pleoscăit, nu s-a urlat, dar nici nu s-a întâmplat mare lucru”.

Gabriela Prisăcariu, detalii despre naștere

Gabriela Prisăcariu (29 de ani) a născut pe 10 septembrie, la 22:30, prin cezariană. Soția lui Dani Oțil a făcut primele declarații încă din maternitate.

„Am reușit să mă dezmeticesc puțin și profit de faptul că bebe este plecat la ultimul control, pentru că astăzi ne externăm. Mergem acăsică! De abia aștept! Am născut vineri seara, pe 10, la ora 10 și jumătate, prin cezariană. Nu stau acum să explic de ce am făcut cezariană, pentru că sunt niște lucruri intime. Bebelușul este sănătos”, a mai spus proaspăta mămică.

Vezi si: Dani Oțil a devenit tătic. Gabriela Prisăcariu a născut primul lor copil | Demamici.ro

Vezi si: Dani Oțil, mesaj emoționant pentru băiețelul său: „Tu ești fragil acum, dar promit să te fac puternic și rezistent” | Demamici.ro

Vezi si: Dani Oțil „însărcinat” pentru o zi: „Gravidele sunt eroi fără capă” VIDEO | Demamici.ro

Vezi si: Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au căsătorit. Mireasa, superbă în luna a șasea de sarcină | Demamici.ro

Dacă vreți să vedeți cum decurge viața unei familii obișnuite, cu doi copii mici, urmăriți-ne pe Instagram. Acolo râdem împreună, dar ne și informăm. Vă așteptăm!

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

2 săptămâni