Flavia Mihășan și-a botezat cel de-al doilea băiețel: „E o binecuvântare să fim părinții tăi” | Demamici.ro

Flavia Mihășan și-a botezat cel de-al doilea băiețel: „E o binecuvântare să fim părinții tăi.” Flavia Mihășan și-a botezat cel de-al doilea băiețel. Noul junior al familiei, botezat cu numele Tudor, a adus multe zâmbete în familia lui zilele acestea, odată cu primirea Tainei Botezului.

Coregrafa și fosta asistentă de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” și-a botezat la mijlocul lunii septembrie cel de-al doilea băiețel, alături de partenerul ei de viață, Marius Moldovan.

Aproape 50 de invitați au fost alături de ei la acest eveniment special, printre care și nume cunoscute din showbiz: Anca Țurcașiu, Oana Ioniță, fosta „bebelușă” de la „Cronica Cârcotașilor”, Cocuța și Bogdan Boantă, care sunt și nașii primului băiat al Flaviei.

Micuțul Tudor nu a fost scufundat în cristelniță, și asta deoarece slujba de creștinare a avut loc în cadrul bisericii catolice.

Flavia Mihășan și-a botezat cel de-al doilea băiețel

„Eu sunt catolică și l-am botezat la Catedrala Sfântul Iosif, așa cum l-am botezat și pe Carol. Slujba a fost foarte emoționantă, dar la catolici nu se bagă copilul în cristelniță, pur și simplu i se dă cu niște apă pe căpuț. Deci nu a fost nevoie să fie dezbrăcat și să fie băgat în cădiță.”, a declarat Flavia Mihășan la un post de televiziune.

Flavia Mihășan, emoții mari și la creștinarea celui de-al doilea băiețel

De când a devenit mămică, viața Flaviei s-a schimbat complet și s-a dedicat complet noului ei rol de mămică.

„Iubitul nostru bun, când ai venit pe lume ai adus în viețile noastre multă iubire, veselie și deși primele luni în formula de patru n-au fost cele mai ușoare, tu ne-ai învățat să avem răbdare.

Ești tot numai un zâmbet, o lumină de copil, iar momentul în care ai primit taina botezului a fost atât de emoționant!

E o binecuvântare să fim părinții tăi, să te vedem crescând lângă frățiorul tău și abia aștept momentul în care să vă văd jucându-vă și fiind cei mai buni prieteni.
Te iubim enorm bubulinule și să fii mereu ocrotit și înconjurat de oameni buni și sinceri”, este mesajul transmis de mămica Flavia la scurt timp după botez.

Flavia Mihășan și-a dorit copii de vârste apropiate

Sarcina a fost una planificată și mult dorită. Părinții au vrut să aibă copii de vârste apropiate, ținând cont că și ei provin din familii cu mai mulți copii și au relații foarte apropiate cu frații.

Flavia Mihășan: „Ne-am dorit ca între copiii noștri să nu fie o diferență mai mare de doi ani, așa că suntem într-adevăr norocoși că s-a întâmplat cum am vrut. Atât eu, cât și Marius avem frați, suntem foarte apropiați de ei și am vrut ca și Carol să-și iubească frățiorul sau surioara, iar el să fie iubit la rândul lui de un frățior sau o surioară.”

Vezi si: Flavia Mihășan, gânduri din maternitate: „Le felicit pe mamele cu mai mult de doi copii. Sunteți niște eroine” VIDEO | Demamici.ro

Vezi si: Flavia Mihășan a născut. Prima imagine cu bebelușul din maternitate | Demamici.ro

Vezi si: Băiețelul Flaviei Mihășan a împlinit un an! Primele imagini cu chipul micuțului | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

6 zile

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni