Mămici și tătici celebri

Celebritatea nu alungă durerea. John Travolta, omagiu pentru fiul său, în ziua în care ar fi împlinit 30 de ani: „Dragul meu, mi-e dor de tine mai mult decât aș putea să o spun în cuvinte” | Demamici.ro

John Travolta este unul dintre cei mai apreciați actori ai industriei de la Hollywood și se poate lăuda cu o carieră răsunătoare. Departe de lumina reflectoarelor, viața lui John Travolta a fost una plină de încercări, pierderi, suferințe în plan personal.

Actorul care a cunoscut faima în clasicul „Saturday Night Fever” a pierdut două dintre cele mai dragi ființe din viața lui în doar câțiva ani: fiul său cel mare și partenera lui de viață, Kelly Preston. Pentru John Travolta, una dintre cele mai grele încercări a fost durerea pierderii propriului său copil adolescent.

Jett a murit la vârsta de 16 ani, iar de curând, actorul l-a omagiat de ziua lui de naștere așa cum a ales să o facă de fiecare dată. La data de 13 aprilie, fiul cel mare al actorului ar fi împlinit vârsta de 30 de ani. John Travolta și-a exprimat emoțiile printr-un mesaj public, un tribut adus copilului său.

În dreptul unei fotografii alb negru, în care apare actorul alături de Jett, pe vremea când era un puști, John Travolta i-a transmis un mesaj emoționant:

„Dragul meu Jetty, mi-e dor de tine mai mult decât aș putea să o spun în cuvinte. Mă gândesc la tine în fiecare zi. La mulți ani! Cu dragoste, tatăl tău”.

Jett Travolta a murit la 16 ani, în timpul unei vacanțe cu prietenii

Fiul cel mare al lui John Travolta a murit în 2009, în timpul unei vacanțe în Bahamas. O lovitură cu capul de cadă, după ce experimentase o criză, i-a adus sfârșitul tragic. Jett Travolta se confrunta cu mai multe probleme de sănătate.

Încă de când era bebeluș, la vârsta de 15 luni, ajungea pe mâinile medicilor din cauza bolii Kawasaki, iar ulterior a fost diagnosticat și cu autism.

Boala Kawasaki este o vasculită (leziune vasculară inflamatorie) multisistemică acută febrilă, întâlnită în 80% din cazuri la copilul sub 5 ani. Această afecțiune cauzează inflamarea vaselor de sânge și poate duce și la oprirea inimii.

La doar 11 ani de la moartea fiului lor, John Travolta și-a pierdut și soția, Kelly Preston, după o luptă de câțiva ani cu cancerul.

„Cu mare tristețe și cu inima îndurerată vă informez că frumoasa mea soție, Kelly, a pierdut lupta pe care o ducea de doi ani cu cancerul la sân. Îmi voi lua ceva timp pentru a fi alături de copiii mei, care tocmai și-au pierdut mama, așa că vă rog să mă iertați dacă nu veți mai auzi de noi o perioadă. Vă rog să știți că voi simți dragostea voastră în săptămânile și lunile ce vor urma, pe măsură ce ne vom vindeca”, a transmis John Travolta în iulie 2020.

Cei doi erau căsătoriți din anul 1991.
John Travolta a rămas în prezent alături de cei doi copii pe care îi mai are, Ella Bleu Travolta și fiul său mai mic, Benjamin Travolta.

Vezi și: Sandra Bullock, actriță și mamă singură a doi copii adoptați. A decis să se retragă din industrie pentru a se dedica familiei | Demamici.ro

Vezi și: Genetica e o surpriză. Rapperul Drake, tatăl unui băiețel cu zulufi blonzi și ochi albaștri: „Când l-am văzut prima oară n-am știut ce să zic” | Demamici.ro

Vezi și: Angelina Jolie, mamă cu 6 copii: „Încerc mereu să fiu calmă în fața copiilor, iar ei să nu-mi simtă fricile” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

4 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni