Ce mare a crescut fiul Laviniei Pîrva și a lui Ștefan Bănică Junior. Poză de la mare | Demamici.ro

Ce mare a crescut fiul Laviniei Pîrva și a lui Ștefan Bănică Junior. Poză de la mare. Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Junior au ales să nu-și expună prea mult fiul. Drept urmare, pe conturile de socializare se găsesc doar câteva fotografii cu Alexandru, iar fața îi este acoperită.

Recent, Lavinia a făcut publică o poză de la mare. Îmbrăcat într-un tricou verde, cu un imprimeu jucăuș și pălărie pe cap, Alexandru se bucură de mare, soare și apă. Băiețelul în vârstă de 1 an și 3 luni merge singur, alături de mămica lui.

Ce mare a crescut fiul Laviniei Pîrva și a lui Ștefan Bănică Junior

„Alexandru a crescut si imi doresc ca el sa aiba o alimentatie echilibrata pentru o dezvoltare armonioasa asa ca apelez mereu cu incredere la specialistii @kilostopjunior, unde medici nutritionisti pediatri ma sfatuiesc cum sa ii mentin fiului meu, un stil alimentar sanatos”, a fost comentariul care a însoțit fotografia postată de brunetă.

Cu toate că Lavinia și-a manifestat interesul pentru o alimentație sănătoasă a copilului său, comentariile acide nu au întârziat să apară.

„Da draga mea altfel fara ajutor nici nu crestea fiul tau,dar asa sunt timpurile, reclama si baniii spun totul.”

„Asa ai crescut si tu, cu specialiști la usa. Fite de toate zilele.”

Pe lângă răutăți, pe contul de socializare al vedetei se regăsesc nenumărate comentarii în care fanii au pus inimioare și au rugat-o pe mămică să le arate chipul băiețelului. Dacă o va face sau nu, rămâne de văzut.

Ștefan Bănică a fost cel care a anunțat nașterea fiul său, în mai 2019

Lavinia Pirva a nascut joi, 16.05.2019, un baietel perfect sanatos. Stefan Banica Junior a fost cel care a facut anuntul pe contul sau de Facebook.

„Sunt fericit pentru ca a venit pe lume fiul meu cel mai mic, haios si sanatos, Alexandru Banica. Eu si sotia mea va multumim tuturor celor care ati fost alaturi de noi in aceasta perioada, pentru faptul ca ne-ati respectat intimitatea si pentru toate mesajele frumoase”, a fost mesajul prin care Stefan Banica a anuntat ca a devenit din nou tatic.

Lavinia Pirva si Stefan Banica Junior s-au casatorit in vara lui 2017. Chiar daca ceremonia religioasa a avut loc in Romania, petrecerea s-a tinut in Bulgaria. Totul a fost organizat in mare secret. Invitatii au fost dusi acolo sub pretextul unei petreceri de ziua de nastere a solistului.

Stefan Banica mai are doi copii: pe Radu Stefan, in varsta de 17 ani, cu Camelia Constantinescu si pe Ana Violeta, in varsta de 11 ani, cu Andreea Marin. Artistul are o relatie foarte apropiata cu ambii copii.

Vezi si: Lavinia Pirva a nascut! Stefan Banica, din nou tata de baietel | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

4 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o săptămână

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni