Bebelus nascut de 12 ore, abandonat la usa unei case. Politistii ii cauta mama | Demamici.ro

Bebelus nascut de 12 ore, abandonat la usa unei case. Un bebelus a fost abandonat la usa unei case din Hackney, Londra. Micutul, un baietel, venise pe lume de cateva ore si avea inca cordonul ombilical atasat.

Bebelusul a primit numele de Edward dupa barbatul care l-a gasit. In prezent micutul se afla la spital, sub atenta ingrijire a medicilor.

Politistii au facut publice fotografiile cu micutul Edward si o cauta in continuare pe mama copilului. Sanatatea femeii poate fi in pericol intrucat nasterea nu a avut loc intr-un mediu spitalicesc.

Oamenii legii au fost alertati de catre un trecator care a vazut bebelusul abandonat in fata usii, pe scarile unei case. Micutul era invelit intr-o paturica alba, impletita.

Vezi si: Bebelus abandonat intr-o padure, alaptat de o politista in locul in care a fost gasit | Demamici.ro

Bebelus nascut de 12 ore, abandonat la usa unei case

Andy Barry, sergent: „Bebelusul Edward avea doar 12 ore cand a fost gasit abandonat in fata usii unei locuinte din Sandringham Road. Edward este bine ingrijit de catre staff-ul din spital. Este un baietel sanatos.

Ma adresez mamei lui Edward: „Tu esti principala mea grija. Nu stiu circumstantele nasterii lui Edward, insa ca tata, inteleg cat de mult te poate bulversa venirea pe lume a unui copil. Te pot ajuta. Edward este in siguranta. Este bine. Sanatatea ta este principala noastra prioritate.””

„Daca o cunoasteti pe mama lui Edward, va rugam sa ne ajutati sa o localizam. De asemenea, daca sunt martori, persoane care se aflau pe Sandringham Road, sambata, 25 ianuarie, intre orele 10:00 si 12:00 pm, si au vazut ceva, ii rugam sa ne contacteze de urgenta”, a adaugat sergentul.

Vezi si: Fetita abandonata intr-o punga, pe marginea unui drum, dorita de sute de familii. Oamenii stau la rand sa o adopte | Demamici.ro

Au aparut cutiile speciale in care mamele isi pot lasa copiii nedoriti

In unele state, nu este considerat ilegal sa abandonezi un copil, atata timp cat bebelusul este lasat undeva, in siguranta. In anumite tari din Europa exista locuri speciale unde mamele isi pot lasa pruncii in mod anonim.

Este vorba despre „Safe Haven Baby Boxes”, fiind niste dispozitive care permit predarea in anonimat a nou-nascutilor, pentru a se preveni pruncuciderea.

Sunt prevazute cu un sistem care regleaza temperatura, iar imediat cum copilul este lasat, dispozitivul culiseaza in interior, iar o alarma anunta serviciile de urgenta.

Acest sistem pare ca functioneaza bine, insa oamenii sunt stupefiati pentru ca s-a ajuns in acest punct.

Vezi si: Au aparut cutiile speciale in care mamele isi pot lasa copiii nedoriti | Demamici.ro

 

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

19 ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni