Baietelul de 5 luni, din Suceava, diagnosticat cu COVID-19. Mama, lacrimi de durere si furie VIDEO | Demamici.ro

Baietelul de 5 luni, diagnosticat cu COVID-19. Mama, lacrimi de durere. Un apel disperat al unei femei din Suceava a starnit durere si furie in online, in cursul zilei de vineri, 27.03.

Mama baietelului de 5 luni a vorbit cu presa, plangand si a marturisit ca fiul ei este lasat sa zaca pe un pat de spital, dupa ce a fost plimbat intre spitale si pus in acelasi salon cu bolnavi infectati de COVID-19. In urma cu putin timp, mama a aflat ca baietelul ei este infectat cu noul coronavirus.

Baietelul de 5 luni, diagnosticat cu COVID-19. Mama, lacrimi de durere si de furie

„Acum mi-a zis doctorul. Nu stiu nimic. Nu stiu. Trebuie sa mai anunt niste persoane care au avut contact cu mine, de cand am iesit din spital. M-am izolat. Am stat izolata, de asta am stat izolata.

Reporter: De unde credeti ca ati fi putut sa-l luati?

Din spital, doamna, de unde credeti ca puteam sa-l iau? Din spitalul mare. De miercuri dimineata, la ora 3 sunt internata la Boli Infectioase. De miercuri dimineata si pana joi la 16:00, 17:00, baiatul meu nu a fost consultat de nimeni. Eu ii dadeam paracetamol supozitoare, nurofen supozitoare, panadol.

Din ambulanta ne-a coborat intr-o sectie in care erau bolnavi cu COVID. Ne-a bagat intr-o incapere in care am stat pe un scaun si ma uitam in stanga si in dreapta si eram speriata ca nu stiam ce se intampla. Si ne-a bagat in alta sectie. Am stat acolo. Baiatul avea febra, temperatura (…)

Iesi de pe usa, pe hol si mai este un hol unde sunt saloane. Acolo sunt pacienti in stare foarte rea. Tusesc. Au oxigen, chestie din aia, furtun la nas, oxigen. De la ei merg (n.r. – cadrele medicale) pun seringi, pun ace, branule, fac injectii, apoi vin la noi cu aceleasi manusi. Fac injectii, pun branule, fac tratament. Asistentele sunt cu acelasi costum cu care au intrat la un om infectat. Vin la copil. Pun mana pe copil. Nu-si dau costumul jos deloc.

Astazi mi s-a umflat baiatul tot la fata. Am iesit pe hol. Am strigat la medic si le-am zis ca baiatul meu e umflat tot la fata. N-a durat 10 minute si a venit un medic si s-a uitat la el. A pus mana pe telefon si a sunat sa intrebe de analizele noastre. Am inceput sa fiu disperata, sa plang. Nu mai aveam nicio putere. Mi-am pus in gand ca trebuie sa fiu puternica, dar sincer, doamna, mi-e frica ca am un singur baiat.”

Inregistrarea audio o poti asculta AICI!

Vezi declaratia initiala a mamei, inainte sa afle ca bebelusul e infectat cu noul coronavirus, in link-ul de mai jos:

Vezi si: Mama unui bebelus de 5 luni, suspect de coronavirus, apel disperat din spital: „Baiatul meu moare aici, pe pat. E vanat tot!” | Demamici.ro

Vezi si: Fetita de 2 luni, conectata la ventilator, dupa ce a fost diagnosticata cu COVID-19 | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

2 săptămâni