Baietelul de 4 ani care a murit dupa ce a fost anesteziat la stomatologie, condus pe ultimul drum | Demamici.ro

Baietelul de 4 ani care a murit dupa ce a fost anesteziat la stomatologie, condus pe ultimul drum. Petru, baietelul de 4 ani care a intrat in coma dupa o anestezie facuta intr-un cabinet stomatologic si care a murit la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Capitala, a fost condus pe ultimul drum. Intr-un sicriu mic, alb, copilasul a fost dus spre locul de veci. Sub fotografia micutului era scris: „Ingerasul Petru”.

Comuna Mihaesti a plans duminica, zi in care copilasul a fost inmormantat. Parintii, distrusi de durere, fratiorul mai mare, rudele si oameni simpli, care si-au dorit sa fie alaturi familiei in cea mai dureroasa zi din existenta ei, l-au condus pe Petru pe ultimul drum.

„Este o tragedie greu de descris. Să îţi conduci copilaşul la mormânt. Sunt mamă, nu pot să vă spun ce durere simt în suflet. Petru era coleg cu copilaşul meu cel mic. Am plâns când m-a întrebat acum el cu cine o să se mai joace? Nu am ştiut ce să-i răspund.

Cum îi poţi spune unui copil de 4 sau 5 ani că prietenul lui a murit, cum poţi explica moartea unui copil? Dumnezeu să îl primească pe îngeraş la El, iar pe familia lui să o ajute să treacă peste greutatea asta de nedescris”, a declarat o femeie, potrivit curier.ro.

Slujba de inmormantare a fost oficiata de un sobor format din 12 preoti. Preotilor li s-a alaturat si Eugeniu Matei, fost protopop de Muscel, preot paroh al bisericii din Valea Popii.

„E un moment dureros. Să ne rugăm pentru sufletul îngeraşului. Durerea familiei este mare, numai Dumnezeu cu puterea Lui, poate alina suferinţa. Să ne rugăm cu toţii pentru băieţelul Petru, dar şi pentru cei care rămân aici, cu noi, familia copilaşului”, a spus preotul, conform sursei citate.

Vezi si: Un baietel de 3 ani a murit dupa o anestezie intr-o clinica de top din Bucuresti | Demamici.ro

Baietelul de 4 ani care a murit dupa ce a fost anesteziat la stomatologie, condus pe ultimul drum. Baietelul de 4 ani a intrat in coma dupa o anestezie la stomatolog

Un baietel in varsta de 4 ani din Pitesti a fost dus de parinti intr-un cabinet stomatologic pentru a-i fi rezolvata o problema dentara.

In urma cu trei saptamani, la o consultatie, medicii au spus ca are nevoie de o interventie in care sa fie tratate cateva carii complicate. Procedura ar fi presupus si scoaterea nervului si ar fi fost dureroasa fara anestezie. Baietelului i s-a facut anestezie generala.

In timpul procedurii medicale, copilul a intrat in stop cardio-respirator. A fost resuscitat si transferat la Spitalul de Pediatrie din Pitesti, iar de acolo la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viata. Petru a intrat in moarte cerebrala, iar dupa cateva ore a intrat in stop cardio-respirator si nu a mai raspuns manevrelor de resuscitare.

Vezi si: A murit baiatul de 4 ani care a intrat in coma in urma unei anestezii la stomatolog. Părinții i-au fost alaturi in ultimele clipe VIDEO | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

10 ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

4 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni