Mămici și tătici celebri

Andreea Mantea, de 7 ani mamă. Vedeta a zburat cu David la Londra unde i-a pregătit o petrecere surpriză: „Cu el am cunoscut împlinirea” | Demamici.ro

Andreea Mantea, de 7 ani mamă. Vedeta a zburat cu David la Londra unde i-a pregătit o petrecere surpriză: „Cu el am cunoscut împlinirea”. Andreea Mantea trăiește de șapte ani cea mai mare împlinire, așa cum o numește ea.

David, băiețelul ei, este cel care a făcut-o să cunoască emoția de mamă, dar și cel care i-a dat putere, în momentele mai dificile ale vieții. Fiul vedetei a împlinit vârsta de 7 ani și este deja „băiat mare”.
Andreea Mantea și-a dedicat weekend-ul aniversării fiului ei și au zburat împreună la Londra, acolo unde i-a pregătit mai multe surprize.

Andreea Mantea, de 7 ani mamă. David a avut parte de o aniversare ca-n povești

„Cine s-a făcut băiat mare?🥳🥳🥳
Puiul meu! ❤️☀️ 7 anișori! 7 ani în care am simțit o cascadă de sentimente de care doar citisem sau auzisem. Ei bine le-am trăit pe toate și pot să mă declar cu adevărat fericită pentru că am cunoscut împlinirea! Tot ce îmi doresc pentru el, este să fie sănătos și să nu sufere prea mult, iar cândva în viața lui să simtă fericirea și împlinirea exact așa cum le simt eu de când a apărut el în viața mea! 💫 🙏🏻💫”, a scris Andreea Mantea, în dreptul unei fotografii alături de David, din avion.

La Londra, David a avut parte de o petrecere magică cu tematica „Harry Potter” și a fost înconjurat de mulți copii. Și pentru că se aflau pe alt fus orar, micuțul David s-a bucurat de o petrecere ceva mai lungă!

„Hoțomanul meu, înca petrece! Ziua lui ține 26 de ore. 🥰 Noi suntem în Anglia, cu 2 ore în urmă. Încă mai este ziua lui! 😅🥳🥳🥳”, a mai scris Andreea Mantea pe Instagram.

David, primii pași în carieră la vârsta de 7 ani. A primit primul lui rol într-un serial

David este un copil cu adevărat special și talentat, iar anii petrecuți alături de mama lui, pe platourile de filmare, l-au familiarizat cu lumina reflectoarelor.

Extrem de carismatic, David i-a cucerit și pe producătorii serialului „Strada Speranței”, de la Kanal D, unde a primit primul lui rol.
Fiul Andreei Mantea îl interpretează pe Relu, copilul Mioarei (Irina Ștefan), un băiat sensibil și inteligent, care îi pune deseori în încurcătură pe adulți, prin replicile sale mature, pline de substanță, potrivit tvmania.ro.

„Mă bucur că pot să fiu actor! Și chiar vreau să am mai multe meserii. Vreau să fiu actor, pictor, prezentator și polițist. Acum încerc meseria de actor și este interesant pentru că am un rol haios! Și îmi place că au pufuleți și floricele la filmări!”, spune David Mantea.

Alături de David, din distribuția producției fac parte actori de excepţie, nume consacrate în televiziune, teatru sau stand-up. Monica Anghel, Claudiu Maier, Sorin Pârcălab, Diana Dumitrescu, Cătălina Grama, Ovidiu Niculescu, Andreea Doinea, Irina Ştefan, Dragoș Muşat, Gicu Gojira, Lia Sinchevici, Şerban Gomoi, Alexandru Conovaru, Aristiţa Oprea.

Vezi și: Lucian Mîndruță, regrete de tată, la majoratul băiatului cel mic: „Am citit știri pentru popor în loc să le citesc lor. A fost cea mai proastă afacere din viața mea” | Demamici.ro

Vezi și: Cum arată copiii lui Busu. Prezentatorul TV are două fete și un băiat | Demamici.ro

Vezi și: Karina Maisha, fiica lui Mihai Gâdea, are 19 ani și e oficial artistă. Tânăra a lansat primul ei videoclip muzical VIDEO | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână