Andreea Ibacka a născut! Cabral a devenit tată de băiețel: „Leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt!” | Demamici.ro

Andreea Ibacka a născut! Cabral a devenit tată de băiețel: „Leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt!” Andreea Ibacka, soția lui Cabral, a devenit mămică pentru a doua oară. Îndrăgita actriță a adus pe lume un băiețel sănătos. Potrivit primelor informații date de celebrul tătic, atât mama, cât și bebelușul sunt bine.

Andreea Ibacka a născut! Cabral a devenit tată de băiețel. Mesajul postat de prezentatorul TV:

„Gata. Totul bine. E băiat și e bine. Andreea Ibacka e bine și ea. Eu sunt acasă cu Namiko. Și vă mulțumesc din inima meu pentru toate urările pe care le-ați aruncat către noi azi. Și pe care vi le întorc cu drag.

P.S. E a treia oară. Și tot leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt…”, a fost mesajul prin care Cabral a nunțat pe pagina sa oficială de Facebook că a devenit tată pentru a treia oară, pentru prima dată tată de băiețel.

Cu câteva ore înainte de naștere, Cabral și Andreea Ibacka au postat pe conturile de socializare ultima fotografie în care Andreea apărea cu burtică.

„Gata. Am dus-o la mecanic, se face livrarea. Baftă!”, a fost mesajul pe care Cabral l-a scris în dreptul fotografiei făcută la intrarea în maternitate.

„Am venit la maternitate. Nu intenționez să mă cazez astăzi, dar la etapa asta la care suntem noi, nu se știe niciodată. Oricum voiam să vă spun că sunt sprintenă și sunt curioasă să văd care mai sunt veștile. Nu mi-am luat bagajul la mine”, le-a povestit Andreea Ibacka urmăritorilor de pe Instagram în dimineața zilei de 14 septembrie.

Cu doar câteva zile înainte de nașterea lui Namiko, Cabral se ținea de glume, în stilul caracteristic

Cabral și Andreea Ibacka mai au împreună o fetiță născută în 2018. Namiko le-a adus împlinire și i-a făcut să cunoască iubirea de părinte nelimitată.

„EU CRED CĂ E DOAR GRASĂ. ȘI NE-A MINȚIT ATÂTEA LUNI CĂ AR FI GRAVIDĂ, DE-AM STAT CA BĂBĂLĂUL CU SUFLETUL LA GURĂ. SIGUR E GRASĂ, SAU BALONATĂ, CEVA… CĂ S-A FĂCUT TERMENUL ȘI NU VĂD NICIUN COPIL ÎN PLUS PRIN CASĂ. ALOOOO! DĂ-MI COPILU’, ANDREEA IBACKA!”, scria prezentatorul TV, în 2018, cu doar câteva zile înainte să-și cunoască minunea.

Cabral și Andreea Ibacka au preferat să împărtășească destul de târziu fotografii cu chipul micuței lor. Nu au vrut s-o expună public pe Namiko din primele zile, luni de viață. Fetița are trăsături superbe. Brunetă, cu ochii închiși la culoare și un zâmbet larg, fetița este o adevărată frumusețe.

Cabral Ibacka si Andreea Pătrașcu s-au cunoscut pe platourile de filmare și s-au căsătorit în 2011. În 2013 au lansat împreuna proiectul „Casa Ibacka”, o emisiune pe care o moderau împreună. Cabral Ibacka a mai avut un mariaj, cu Luana Ibacka, cu care are o fiică, pe Inoke, în vârstă de 17 ani.

Vezi si: Andreea Ibacka și Cabral au anunțat sexul bebelușului lor. Viitorul tătic, încântat de veste: „Nu pot să cred!” VIDEO | Demamici.ro

Vezi si: Cabral, din nou tătic. Andreea Ibacka este însărcinată: „Încă unul. Din toamnă” | Demamici.ro

Vezi si: Namiko, fetița lui Cabral și a Andreei Ibacka, a împlinit 2 ani! „La mulți ani, copilul meu bun!” | Demamici.ro

Vezi si: Imagini adorabile cu Cabral și fetița sa, Namiko: „Zgâtia asta nu obosește niciodată!” | Demamici.ro

Vezi si: Cum arată acum Inoke Ibacka, prima fiică a lui Cabral? A împlinit 17 ani și s-a transformat într-o adolescentă superbă | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni